به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام به نقل از ایرنا، «روحاله نورمحمدی» سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام اظهار کرد: این سرشماری در سطح یک هزار و ۱۸۳ آبادی شامل ۷۷۷ روستای دارای سکنه و ۴۰۶ روستای خالی از سکنه ( دارای بهره غیر ساکن ) و ۲۸ شهر استان اجرا شد.
وی عوامل اجرایی دخیل در این سرشماری را بیش از ۲۱۰ نفر برشمرد و افزود: تعداد بهرهبرداران سرشماری شده استان در این آمارگیری بیش از ۵۲ هزار بهرهبردار ساکن و غیرساکن بودند.
نورمحمدی یادآور شد: در راستای اجرای فعالیتهای تکمیلی سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳، بازشماری سرشماری تصادفی مجدد در سطح ۱۰ شهرستان استان به جز ملکشاهی و چوار و به تعداد ۱۱ خوشه، هر شهرستان یک خوشه و شهرستان دهلران ۲ خوشه از ۱۲ تا ۱۰ دی ماه در استان انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: اطلاعات حاصل از این سرشماری، تأمینکننده نیازهای چارچوبی و آمار پایه این بخش در سطح کوچکترین واحد جغرافیایی مورد نیاز مرکز آمار ایران، وزارت جهاد کشاورزی، سازمانهای متولی تنظیم بازار، برنامهریزان و پژوهشگران خواهد بود.
نورمحمدی ادامه داد: اهدافی که در این سرشماری محقق خواهد شد عبارتند از تهیه چارچوب آماری برای آمارگیریهای نمونهای، تولید اطلاعات ساختاری در سطوح جغرافیایی کوچک با قابلیت ارائه در طبقهبندیهای چندبعدی و فراهم کردن سرجمعها و اطلاعات کلی برای سنجش برآوردهای بین سرشماریهاست.
وی اضافه کرد: نتایج این سرشماری مبنای برنامهریزی بخش کشاورزی برای سالهای آینده خواهد بود و خود کشاورزان از نتایج این سرشماری در آینده منتفع خواهند شد و نقش تعیین کنندهای در رفاه و آبادانی استان و کشور ایفا خواهند داشت.
نورمحمدی از همکاری بهرهبرداران و مأموران سرشماری و همه عوامل اجرایی دخیل در این فرایند اعم از عوامل فنی و اجرایی و همه ردههای اجرایی سرشماری، ائمه جمعه و جماعات، فرمانداران، بخشداران، دستگاههای اجرایی، کلیه عوامل اطلاعرسانی و تبلیغات، رسانههای جمعی، دهیاران و شوراهای اسلامی که در ۵۰ روز گذشته با مأموران سرشماری عمومی کشاورزی در اقصی نقاط استان همکاری لازم را در ارائه اطلاعات صحیح و دقیق از فعالیت های کشاورزی خود داشته اند،قدردانی کرد.
۱۴۰۳ که از ۱۲ آبان ماه در استان ایلام همزمان با سراسر کشور آغاز شده بود و نتایج اولیه این سرشماری اویل سال ۱۴۰۴ منتشر خواهد شد.