۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:14
کد خبر : 9656129
۱۳:۵۸

۱۴۰۳/۱۰/۰۶

دوره آموزشی تربیتی مسیر معلمی در سمنان برگزار شد

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان سمنان از برگزاری دوره آموزشی تربیتی مسیر معلمی در این استان خبر داد.

 

محمد یعقوبی، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان سمنان در گفتگو با خبرنگار  خبرگزاری بسیج از  سمنان گفت:  اولین دوره مسیر معلمی استان سمنان در روزهای  چهارشنبه و پنج شنبه ۵ و  ۶ دی ماه درکانون فرهنگی تربیتی دامغانیان سمنان ویژه فرهنگیان عزیز شهرستان های سمنان ،سرخه و مهدیشهر و با حضور اساتید کشوری و استانی با همکاری  اداره‌کل آموزش وپرورش استان و سازمان بسیج فرهنگیان استان سمنان و با حضور  ۲۰۰ نفر از  فرهنگیان واجد شرایط برگزار شد
 وی اظهار داشت:  این دوره با هدف کمک به اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش وپرورش از طریق گفتمان سازی  و آشنایی بدنه معلمان استان با این سند برگزار شده است.
یعقوبی ادامه داد:  آشنا سازی معلمان استان با مبانی نظری سند در جهت آماده سازی آنان برای نقش آفرینی تحولی در نظام تعلیم و تربیت را امری مهم دانسته و در ادامه ایجاد توسعه مفاهمه اجتماعی مشترک در موضوع تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت و ایجاد شبکه ای از دغدغه مندان تحول خواه و تحول فهم درون نظام تعلیم و تربیت را ضروری دانست. 

 مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان در پایان لزوم تغییر و تحول در نظام آموزشی متناسب با فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی را امری ضروری  دانست و بیان نمود این تحول باید بر اساس ایجاد یک الگوی مستقل ایرانی و بر خاسته از اسلام ناب محمدی(ص) و معنویات و نیاز کشور باشد و باید الگویی را با هدف ترکیب و ساخت جدید برای آموزش وپرورش و تربیت نیروی انسانی تراز جمهوری اسلامی ایجاد کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید