به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ دکتر مجتبی نوروزی، گفت: ایران اسلامی در عرصه ملی، منطقهای و بینالمللی توانمندیهای زیادی کسب کرده است که باید احصا شوند، تا با تسلط بر این نکات به جهاد تبیین پرداخته شود، این نقاط قوت در شرایطی حاصل شد که سختیها و موانع فراوانی سر راه ما بود، موانعی مانند جنگ تحمیلی هشت ساله، تحریمهای کمرشکن، ترور شخصیتهای تراز اول کشور ... از جمله این موانع است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد، با اشاره به اینکه با وجود توانمندیهای مختلف ایران اسلامی، دشمنان در حال بزرگنمایی نقاط ضعف و کم اهمیت عنوان کردن پیشرفت ها هستند، افزود: هر نظام سیاسی دارای نقاط ضعفی است؛ بهعنوان یک کارشناس مسائل سیاسی به جرئت میگویم که نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران یکی از بهترینها و بلکه برترین کشور در حوزه شاخصهای سیاسی بهشمار میرود که اینها باید گفته شود، باید گروههای مرجع، صاحبان تریبون و افراد اثرگذار در جامعه،توانمندیها را برای اقشار مختلف بویژه نسل جوان جامعه و مخاطبین خود بیان کنند.
کارشناس مسائل سیاسی، با تأکید بر جمله قابل تأمل مقام معظم رهبری در دیدار مداحان، اظهار کرد: معظم له فرمودند که «جهاد زبان در مواردی مهمتر از جهاد جان است مثل جهاد اینروزهای ما که جهاد تبیین است». ایشان در ادامه فرمودند: «حضرت زهرا سلام الله علیها به کسی محبت پیدا میکنند که اهل جهاد تبیین باشد و خصوصیت آن بانوی فداکار و مظلوم، تبیین بود». باید به این مهم برسیم که کشور امروز در موقعیت حساس قرار دارد و دشمن چه خوابهایی برای انقلاب دیده است، لذا در جهاد بودن تبیین ما شکی نیست.
نوروزی، افزود: رهبرمعظم انقلاب مهمترین جهاداینروزها را تبیین علیه مثلث شوم هراسافکنی، اختلافافکنی و یأسآفرینی عنوان کردند، ایشان می فرمایند که دشمن در این سه موضوع کار میکند بنابراین باید تبیین را معطوف بر اینها کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد، با طرح این پرسش که چرا مقام معظم رهبری بر این سهگانه در جهاد تبیین تأکید دارند، اظهار داشت: امروز جنگ قبل از آنکه در ساحت میدان باشد، در ساحت ذهن جریان دارد یعنی دشمن ابتدا بر اذهان عمومی تسلط مییابد و بعد بر پیشروی در میدان معطوف میشود. اتفاقی که در سوریه افتاد یک مصداق این گفته است. تحریرالشام در حد و اندازهای نبود که بتواند یک نظام سیاسی را سرنگون کند اما با تروریسم رسانهای که نظام سلطه غرب به راه انداخت، شرایط را برایشان فراهم کرد که پیش بروند و اتفاقاتی بیفتد که همه ما شاهدش هستیم.
با اشاره به اینکه هراسافکنی قدرت تفکر و تحلیل را از افراد سلب میکند، ادامه داد: اگر فردی بترسد حتی به داشتههای خود نیز اعتماد نخواهد کرد و نمیتواند کاری از پیش ببرد، یعنی این حربه باعث مرگ مغزی جامعه خواهد شد و هر گونه قدرت را از او دور میکند که مصداق آن را در سوریه دیدیم.
وی، در خصوص تمرکز ادبیات دشمن بر اختلافافکنی، بیان کرد: اختلاف باعث خواهد که اصل قدرت در جامعه مختل شود همچنان که قرآن کریم در آیه ۴۶ سوره انفال میفرماید: " وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ "و هرگز راه اختلاف و تنازع نپویید که در اثر تفرقه ترسناک و ضعیف شده و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد، بلکه همه باید یکدل، پایدار و صبور باشید، که خدا همیشه با صابران است.
کارشناس مسائل سیاسی، بیان کرد: وقتی اختلاف در جامعه شایع شود، تمام قدرت صرف این اختلافات خواهد شد حال آنکه قدرت جامعه باید صرف مبارزه با دشمن و دفع تهدیداتش شود؛ با شیوع اختلافات، جامعه دچار فرسایش میشود و فرصت استفاده از قدرت برای گسترش مناسبات بینالمللی برای توسعه کشور از بین میرود.
دکتر نوروزی، با تأکید بر اینکه یأسآفرینی منجر به احساس بنبست در جامعه خواهد شد، افزود: انسان غرق در ناامیدی حرکتی از خود ندارد بلکه مینشیند و دچار شکست خواهد شد؛ دشمن با یأسآفرینی میخواهد کاری کند که مردم پیروزیها و دستاوردها را نبینند بلکه خودش بزرگنمایی شود. فرد و جامعه دچار یأس، همه واقعیات را وارونه خواهد دید و شکست را خیلی زود میپذیرد.