به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مویدی "کارشناس مسائل سیاسی"، روز نهم دی سال ۸۸ را روز اعلام برائت مردم از فتنه گران دانست و افزود: این روز همه پرسی تاریخی برای نظام بود که مردم همصدا در حمایت از تظام و انقلاب برخاستند.
وی با اشاره به اینکه این حماسه، هشدار به خواص بیبصیرت بود، افزود: یکی از راههای علاج فتنه، صراحت در تبیین حق است، اگر بتوانیم حق را بهدرستی آشکار کنیم، فتنه از بین میرود.
مویدی از چرایی و ضرورت بازخوانی حماسه ۹ دی اینگونه گفت: ۹ دی، یوم الله است که زوایای پنهان آن باید بازگو و برای نسل آینده روشن شود تا از ایجاد فتنه های مشابه و جدید در آینده جلوگیری کند، در واقع یک عبرتگاه بود که میبایست از آن درس گرفت.
این کارشناس ادامه داد: فتنهای که در دهه دوم انقلاب در ۱۸ تیر سال ۷۸ رخ داد با تفکر غربگرایی و لیبرالیسم جدید با سردمداری یکی از گروههای سیاسی بود که در مقابل نظام ایستادند و در ۲۳ تیر همان سال، طومار آنها جمع شد.
وی تصریح کرد: در انتهای دهه سوم انقلاب در سال ۸۸ فتنهای دیگر باحضور یکسری شخصیتهای بزرگ با بهانه تقلب در انتخابات اتفاق افتاد، مردم به بزرگانی نگاه میکردند که فتنهزده شده بودند، بصیرتی که مردم در ۹ دی بهوجود آوردند، بعضی از همین بزرگان پیدا نکردند، ما باید حواسمان باشد که خداینکرده دچار بیبصیرتی نشویم.
مویدی طیفبندی فعالان فتنه سال ۸۸ را نام میبرد: یک عده بیگانگانی بودند که در بیرون از نظام قرار داشتند، یک طیف دیگر ضدانقلاب تابلو دار بودند که آنها هم مشخص بود اما یک طیف دیگر جاهطلب و کاندیدای شکست خورده بودند که عروسک خیمه شب بازی بودند و طیف چهارم کسانی بودند که اهل تردید و سکوت بودند یعنی خواص بی بصیرت.
وی مصادیق فتنه عمیق را اینگونه برشمرد: حق را نباید با اشخاص سنجید، اینکه بعضیها محو شخصیت و سابقه افراد شده بودند که این خود موجب اغفال مردم می شود و نکته بعدی عدم مرزبندی با دشمن بود.
مویدی با اشاره به اینکه فتنه ۸۸ خسارات مادی زیادی برای ایران داشت، اظهار کرد: بیش از ۳۲۴هزار میلیارد تومان خسارات وارد شده بود که اگر با فرصتهای شغلی محاسبه کنیم، این مقدار بیشتر میشود، خسارات دیگری مانند از بین رفتن تعاملات بین المللی، افزایش تحریمها، بیثباتی و ناامنی در کشور، جریحتر شدن ضدانقلاب خارج از کشور را هم میتوان به ان اضافه کرد.
وی بعنوان نکته آخر درسهایی که از این حماسه میتوان گرفت را اینگونه برشمرد: از اقتدار نظام باید صیانت کنیم، حفظ امنیت کشور یک ضرورت ملی است، این انقلاب مردم پایه می باشد اگر کسانی بخواهند این انقلاب را به انحراف بکشانند مردم جلوی آن را میگیرند و نکتهی بعدی که حائز اهمیت است جنگ رسانهای که باید سواد رسانهای خودمان را افزایش بدهیم و بهعنوان نکته آخر و مهمترین مورد باید در حوادث مهم گوشمان به زبان ولایت فقیه باشد و کلام ایشان برای ما فصل الخطاب است.