۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
05:37
کد خبر : 9658718
۰۹:۵۰

۱۴۰۳/۱۰/۱۷

حوزه تولید و اشتغال نیازمند تحول و نوآوری است

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: با تداوم این رویه‌های فعلی نمی‌توان انتظار داشت که اشتغال ایجاد شود و بیکاری مهار شود و باید تحولی در این حوزه اتفاق بیفتد‌، ذهنیت‌ها تغییر پیدا کنند و یک طرحی نو و حرکتی جدید را آغاز کنیم.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در نشست شورای برنامه‌ریزی استان که با حضور معاون اقتصادی استاندار، سرپرست معاونت توسعه مدیریت استانداری و مدیران دستگاه‌های مختلف برگزار شد؛ به فرصت‌های مناسب سرمایه‌گذاری‌های در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: مدیران دستگاه‌های مختلف باید با یک اهتمام ویژه تسهیلگری‌های لازم را در مسیر صدور مجوزها، جذب سرمایه‌گذار و عملیاتی شدن پروژه‌های جدید انجام دهند.وی حمایت از بخش خصوصی را یک اولویت دانست و افزود: با فراهم کردن بسترها برای بخش خصوصی و رونق بخش تولید، شاهد شکل‌گیری فرصت‌های شغلی جدیدی برای جوانان استان خواهیم بود.استاندار کرمانشاه در ادامه به برنامه مدیریت ارشد استان در زمینه فعال کردن واحدهای راکد و غیرفعال اشاره کرد و گفت: روز گذشته به‌صورت سرزده بازدیدی از یک واحد ذخیره‌سازی گندم با ظرفیت ۵۰ هزار تن در جاده هرسین، داشتم. عملیات اجرایی این پروژه از سال ۹۰ شروع‌شده و از سال ۹۵ تاکنون تعطیل است.وی اضافه کرد: در این مجموعه بیش از هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده و تنها به دلیل داشتن ۳۲ میلیارد تومان بدهکاری، از سال ۹۵ تاکنون تعطیل است.

با رویه‌های فعلی نمی توان بیکاری را مهار کرد

حبیبی خطاب به مدیران گفت: چرا با این رویه‌ها، سرمایه‌گذاری که ساکن خارج کشور بوده و برای کارآفرینی به استان خود برگشته، را دلسرد می‌کنید؟ وی گفت: روز گذشته همچنین یک مجموعه گردشگری با وسعت ۴۰۰ هکتار نیز مورد بازدید قرار گرفت که سرمایه‌گذار آن عنوان کرد برای ساخت این مجموعه نیازی به اعتبارات دولتی ندارد و تنها معطل صدور مجوز است.مدیر ارشد استان تأکید کرد: با تداوم این رویه‌های فعلی نمی‌توان انتظار داشت که اشتغال ایجاد شود و بیکاری مهار شود و باید تحولی در این حوزه اتفاق بیفتد‌ و ذهنیت‌ها تغییر پیدا کنند و یک طرحی نو و حرکتی جدید را آغاز کنیم. وی ادامه داد: استان کرمانشاه از ظرفیت‌ها و منابع طبیعی و موقعیت جغرافیایی بسیار خوبی برخوردار است ولی به‌خوبی از آن‌ها استفاده‌نشده است.

کارگروه اشتغال به صورت هفتگی برگزار شود

حبیبی یادآور شد: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با‌ید با تحلیل وضعیت کنونی، به سمت ارائه راهکار برای برون‌رفت از این وضعیت گام بردارند.وی در ادامه به اهمیت بخش خدمات در حوزه اشتغال اشاره کرد و گفت: بیش از نیمی از اشتغال استان متعلق به بخش خدمات است و با ایجاد یک تحول مثبت در این حوزه می‌توان به ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر و مهار بیکاری کمک کنیم.استاندار کرمانشاه در ادامه مولدسازی را راهکاری برای تأمین منابع اعتباری جدید برای دستگاه‌ها توصیف کرد و گفت: املاک مازاد بسیاری در زیرمجموعه دستگاه‌های مختلف شناسایی‌شده‌اند که باید هر چه سریع‌تر در قالب طرح مولدسازی به فروش گذاشته شوند‌ و با استفاده از این منابع اعتباری، زیرساخت‌های ضروری را ایجاد کنیم. وی خواهان تشکیل جلسات کارگروه‌ها به‌صورت منظم شد و گفت: بسیاری از موانع موجود از طریق همین کارگروه‌ها قابل‌حل است و کارگروه‌هایی مانند اشتغال، تسهیل و رفع موانع تولید و مولدسازی باید به‌صورت هفتگی تشکیل شوند‌ و به حل مشکلات این حوزه‌ها بپردازند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید