مدیرکل دفتر عملکرد و بازرسی استانداری کردستان خبر داد:

پیگیری جدی بازرسی برای شفافیت مدیریتی کردستان

مدیرکل دفتر عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری کردستان از اقدامات بازرسی در ارزیابی عملکرد مدیران و مبارزه با فساد اداری به‌عنوان اولویت‌های اصلی این حوزه در استان خبر داد.
کد خبر: ۹۶۵۹۲۹۴
|
۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸

مرادعلی بهمنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، با اشاره به وظایف و اقدامات حوزه بازرسی اظهار داشت: یکی از اهداف راهبردی دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری‌ها، ایجاد هماهنگی و تبادل اطلاعات با واحد‌های بازرسی و پاسخگویی به شکایات واحد‌های استانی، دستگاه‌های اجرایی به‌منظور حسن انجام وظایف محوله و ایجاد هماهنگی در خصوص پاسخگویی به شکایات مردمی است.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری کردستان بیان کرد: در ۹ ماه سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۷۳۶ پرونده نظارتی توسط بازرسی و امور حقوقی استانداری رسیدگی شده است.

وی در ادامه مطلب افزود: ارتباط مستمر و انجام مکاتبات اداری با سطوح مدیریتی واحد‌های ذی‌ربط در نهاد ریاست‌جمهوری و مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی وزارت کشور و سایر مدیران واحد‌های دستگاه‌های اجرایی ملی هم‌سطح در حیطه وظایف اصلی و اساسی این حوزه است.

وی یادآور شد: انجام هماهنگی لازم جهت برقراری ارتباط مستقیم و بر خط مسئولین استانی با مردم از طریق تلفن ۱۱۱ یکی از اقدامات بسیار مؤثر حوزه ارتباطات مردمی بوده که در طول هفته مدیران کل ادارات با حضور در مرکز ارتباطات تلفنی به‌صورت مستقیم جوابگوی درخواست‌ها و شکایات به مردم شریف در سراسر استان هستند.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری کردستان گفت: در حوزه مبارزه با فساد اداری، در کشور پیشتاز هستیم، اداره کل بازرسی استانداری نیز نسبت به این موضوع با جدیت و قاطعیت تمام پیگیر خواهد بود.

وی در ادامه متذکر شد: مدیران ادارات سطح شهرستان جز موارد خاص حق دخالت در امور کارکنانشان را ندارند و نمی‌توانند غیر از ساعات اداری روی کارکنان خود متمرکز شوند، با مدیرانی که از صندلی و سمت خود استفاده‌های شخصی یا سؤاستفاده می‌کنند، با قاطعیت برخورد می‌کنیم.

وی تشریح کرد: در کش‌وقوس‌های معارفه مدیران شهرستانی، مشهود است که برخی از مدیران به‌عنوان غیربومی به برخی شهرستان‌ها اعزام می‌شوند که این مورد فرصت بهره‌گیری و استفاده از نیرو‌های بومی را از بعضی مناطق خواهد گرفت.

بهمنی در ادامه مطلب اضافه کرد: نیرو‌های غیربومی نیز موظف هستند تا در فرصتی مناسب نسبت به سکونت در محل خدمت خود اقدام نمایند، در برخی شهرستان‌های استان مدیر پروازی بوده و این فرصت خدمت‌کردن را در میان مدیران کم‌رنگ می‌کند، لذا می‌طلبد مدیران غیربومی نسبت به سکونت محل خدمت هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

بهمنی ابراز داشت: وظیفه ذاتی اداره کل بازرسی را مبارزه با فساد و ناکارآمدی و بررسی هرگونه گزارش تخلف در ادارات از سوی مردم ذکر و اظهار کرد: ریشه اصلی فساد در ادارات و دستگاه‌ها، نبود آگاهی و اشرافیت به قانون و قوانین مربوطه آن دستگاه است و اغلب افراد ناخواسته و ناخودآگاه مرتکب فساد می‌شوند، لذا افزایش آگاهی در حوزه کاری افراد لازم است.

بهمنی بر ارزیابی منظم مدیران تأکید و تصریح کرد: توانایی مدیران و تحقق برنامه‌ها و اهداف آن دستگاه و سازمان بر اساس شاخص‌های اساسی تعیین شده انجام می‌شود. وی، با اشاره به اینکه ارزیابی مدیران نقطه عطفی است برای شناسایی مدیران کارآمد و ناکارآمد در سطح استان، ادامه داد: اگر ارزیابی به‌صورت دقیق و صحیح انجام گیرد، کارآمدی مدیران نیز مشخص می‌شود، لذا در استان کردستان ارزیابی مدیران همواره بادقت بررسی شده است.

مدیرکل بازرسی استانداری کردستان عنوان کرد: ارزیابی مدیران معمولاً به‌صورت سالانه و یا دوره‌ای ۶ ماهه انجام می‌گیرد و اگر در جریان ارزیابی، ناکارآمدی یک مدیر مشخص شود، مدیر دستگاه مربوطه برکنار خواهد شد.

بهمنی اعلام داشت: همه مدیران دستگاه‌ها در هر سطحی موظف هستند روز‌های دوشنبه از ساعت ۸ تا ۱۲ در محل کار خود حضور داشته و ملاقات چهره‌به‌چهره با مردم داشته باشند و عدم اجرای آن به‌منزلهٔ تخلف است.

وی اظهار نمود: تکریم مردم یکی از وظایف اصلی مدیران است و مسئولین و مدیران باید پاسخگوی نیاز‌ها و مشکلات مردم باشند.

بهمنی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های مدیریتی در حوزه دستگاه‌ها، استفاده از ظرفیت‌های غیربومی است و این مورد نیازمند پیگیری و رسیدگی بیشتر مسئولان است، باید از استعداد‌های محلی و ظرفیت‌های بومی استفاده کرد.

انتهای خبر/

ارسال نظرات
آخرین اخبار