۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:17
کد خبر : 9659881
۰۸:۱۸

۱۴۰۳/۱۰/۲۳

برگزاری جشن تکلیف باید مورد توجه همه محلات قرار بگیرد

برگزاری جشن تکلیف باید مورد توجه همه محلات قرار بگیرد چرا که این جشن باعث دلگرمی و امیدواری برای دانش‌آموزان در انجام دادن به تکالیف دینی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سرهنگ نوری  "فرمانده سپاه شهرستان سوادکوه شمالی" در حاشیه جشن عبادت دانش آموزان دختر منطقه لفور شهرستان سوادکوه شمالی گفت: به‌مناسبت میلاد سراسر نور امام جواد علیه السلام، جشن تکلیف برای دختران منطفه لفور برگزار شد.

وی افزود: از زحمات همه کسانی که برای برگزاری این مراسم تلاش نمودند، تقدیر و تشکر میکنم از جمله فرمانده حوزه مقاومت امام صادق علیه السلام و بسیج دانش آموزی و هم چنین قرارگاه پیشرفت آبادانی سپاه کربلا.

سرهنگ نوری ضمن توصیه به همه محلات برای برگزاری این برنامه‌ها، بیان کرد: این جشن باعث دلگرمی و امیدواری برای دانش‌آموزان است و ان شالله این روز را همه دانش آموزان جشن بگیرند و تکالیفی که بر گردنشان است را انجام بدهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید