هماهنگی و هم‌افزایی، کلید مدیریت بحران‌هاست

فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام بر اهمیت هماهنگی میان نهادهای امدادی و خدمات‌رسان تاکید کرد و گفت: آماده‌سازی دستگاه‌ها برای مقابله با بحران‌ها زمینه‌ساز ارائه خدمات بهتر به مردم در هنگام حوادث احتمالی در آینده است.
کد خبر: ۹۶۶۰۵۲۲
|
۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام، سردار «سید صادق حسینی» فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام در رزمایش سراسری مهندسی مدیریت بحران با عنوان« الی بیت المقدس» در مرکز استان ایلام، اظهار کرد: این رزمایش به منظور ایجاد آمادگی و انسجام دستگاه‌های خدمات‌رسان برای مقابله با حوادث و بحران‌ها برگزار شده و بر اهمیت هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌ها تأکید دارد.

وی افزود: باید بین تمامی دستگاه‌های عضو ستاد بحران هماهنگی لازم ایجاد شود تا در مواقع بروز حوادث و رخدادها، به‌ویژه در مناطقی که با حوادث طبیعی یا انسان ساخت بیشتری مواجه هستند، عملکرد مناسبی ارائه شود.

سردار حسینی ادامه داد: باتوجه به اینکه حوادث و بلایای طبیعی یا انسان‌ساخت زیاد است و تجارب گذشته نیز نشان داده وقتی که بین دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی هماهنگی و آمادگی باشد، این سازمان‌ها در مواقع بروز حوادث به موقع در صحنه حضور پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: هنگام وقوع حوادث در صورتی که دستگاه‌های امداد و خدماتی به موقع در صحنه حاضر می‌شوند، ارائه خدمات به مردم آسیب دیده نیز مطلوب‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود و البته باید از ظرفیت‌های مردم و نخبگان نیز در مواقع بحرانی بهره گرفت.

هماهنگی و هم‌افزایی، کلید مدیریت بحران‌ها است

سردار حسینی یادآور شد: مدیریت بحران به ایجاد هماهنگی کامل در بدنه مهندسی، ماشین آلات و دستگاه های امدادی، خدمات رسان و امنیتی نیاز دارد و از جمله اهداف این رزمایش تقویت هم افزایی، هماهنگی و استفاده از ظرفیت نیروی انسانی و تجارب گذشته برای مدیریت حوادث احتمالی در آینده است.

فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام افزود: یکی دیگر از اهداف این رزمایش تمرین مشترک مدیریت و فرماندهی در مقابله با حوادث و بحران‌ها است تا در زمان وقوع حوادث، هماهنگی، وحدت و انسجام بین دستگاه‌های مرتبط انجام شود و بر این اساس شناخت دقیق از ظرفیت‌ها، امکانات و تجهیزات امدادی، خدماتی و لجستیکی ضروری است.

وی اضافه کرد: برای برگزاری این رزمابش بزرگ جلسات مختلفی در سطح استان جهت ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های عضو ستاد بحران برای استفاده بهتر از ظرفیت‌های مهندسی و امکانات امداد و نجات انجام شده است.

به گفته وی، این رزمایش فرصتی مغتنم برای ایجاد هماهنگی کامل میان بدنه مهندسی و دستگاه‌های خدمات‌رسان استان است و همچنین زمینه‌ساز آمادگی اجمالی برای هنگام بروز بحران و حوادث محسوب می‌شود.

هماهنگی و هم‌افزایی، کلید مدیریت بحران‌ها است

سردار حسینی اظهار کرد: هرچند تلاش دشمنان بازدارندگی مردم از همراهی با نظام جمهوری اسلامی است اما مردم ایران همواره با بصیرت و آگاهی خود در صحنه‌های حساس حضور دارند و از نظام دفاع می‌کنند.

رزمایش مهندسی مدیریت بحران «الی بیت المقدس» با رمز یا زهرا(س) همزمان با مشارکت ۶۵ دستگاه عضو مدیریت بحران و نهادهای لشکری و کشوری، ۵۰۰ نفر نیرو و ۵۰۰ دستگاه ادوات و ماشین‌آلات امدادی، خدماتی، نظامی و لجستیکی با مشارکت ستاد مدیریت بحران و ادارات عضو و سپاه استان ایلام برگزار شد.

ارسال نظرات