۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:28
کد خبر : 9661479
۱۲:۳۵

۱۴۰۳/۱۱/۰۱

قاچاق روغن زیتون‌های خارجی در شاهرود

شاهرود_ فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود از کشف ۳۲۰ حلب روغن زیتون خارجی قاچاق به ارزشی بالغ بر ۱۲ میلیارد در شهرستان شاهرود خبر داد.

به گزارش خبرنگار بسیج، سرهنگ علیرضا شائینی گفت؛ ماموران انتظامی شهرستان در راستای اجرای طرح و برنامه‌های مقابله‌ای با پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت خارج از شبکه قانونی، یک دستگاه کامیون را در محور مواصلاتی این شهرستان متوقف کردند.

وی گفت: پلیس در بازرسی قانونی از خودرو ۳۲۰ حلب روغن زیتون ۴ لیتری خارجی و فاقد هرگونه مدارک گمرکی کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی شاهرود ارزش این محموله را برابر نظر کارشناسان امر بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: پدیده قاچاق علاوه بر ضربه زدن به اقتصاد کشور زمینه ساز جرایم دیگری در سطح جامعه می‌شود و مقابله با آن یکی از اولویت‌های کاری پلیس به شمار می‌رود.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید