قزوین _ به گزارش بسیج، فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در مراسم تکریم و معارفه ریاست دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: در اوج کرونا در دورهای که روزانه بین ۴۰۰ الی ۶۰۰ نفر کشته داشتیم و در بیمارستانها مرگ و میر بالایی وجود داشت. ما شهدای عزیزی از جامعه پزشکی، پرستاری و حوزههای مختلف سلامت تقدیم کردیم که جا دارد تمثال این شهدا مزین بخش این سالن باشد و یادمان نرود چه کسانی ایثار کردند که ما امروز در اینجا نشستهایم.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان بیان کرد: به دلیل عقب ماندگی تاریخی استان قزوین در حوزه سلامت حداقل ما یک دوره ۲۰ ساله فوق جهادی باید در حوزههای عمرانی، آموزشی، درمانی و بهداشتی کار کنیم تا بتوانیم به عدد موفق مورد نیاز و شایسته مردم استان قزوین برسیم.
وی یادآور شد: این عقب ماندگی تاریخی است و دلایل متنوعی دارد که بخشی از آن به سیاست زدگی استان برمیگردد؛ در حوزه سلامت نباید نگرش سیاسی داشت و باید به اصل آن موضوع پرداخت و باید از توان مضاعف اساتید استفاده کرد تا بتوان این قلهها را فتح کرد.
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این مدت بیش از ۸۰ پروژه با ارزشی به اعتبار بیش از ۶۰۰۰ میلیارد تومان یا افتتاح شده یا در حال اجرا و نیمه کاره است و تعداد تختهای استان با همین پروژههای فعلی در حال اجرا، تقریباً ۱۲۰۰ تخت بود و دو برابر شدن تختهای استان به برکت حضور تمامی دوستان است و امروز نیازمند یک همدلی و هماهنگی عظیم بین مجمع نمایندگان، استاندار، معاونان و ریاست دانشگاه هستیم.
وی افزود: در این دوره موفق شدیم مجوز دانشکده داروسازی را اخذ کنیم و آمادگی تاسیس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و همچنین تاسیس دانشکده طب سنتی را داریم؛ افتتاح پایگاههای اورژانس جدید استان و گسترش شبکه بهداشت و درمان را در اقصا نقاط استان و در دورترین مناطق محروم و افزایش تعداد آمبولانسها و دستگاههای حیاتی را داشتیم.
فاطمه محمدبیگی ابراز کرد: در عرصه تقویت زیرساختهای استان با کمک مجمع خیرین سلامت دانشگاه، بیمارستان ۱۰۱ ساله روانپزشکی ۲۲ بهمن را که در کنار ایستگاه قطار بود و بیماران این بیمارستان نیاز به استراحت داشتند با کمک همه اعم از شهرداری، استانداری و نمایندگان بیمارستان جدیدی به نام دانشگاه غزالی خریداری شد که امیدواریم به زودی افتتاح شود.
وی تصریح کرد: همچنین بیمارستان شهید رئیسی از طرح دولت خارج شده بود که موفق شدیم با ۱۵۰۰ میلیارد تومان با مصوبه سفر ریاست جمهوری بیمارستان را به حیات ساخت و ساز برگردانیم در حالی که این بیمارستان باید سال ۹۸ و در دولتهای قبل تکمیل و تحویل داده میشد الان فاز اسکلت این پروژه تمام و وارد فاز سفت کاری شده است و الان هم این پروژه به حدود دو هزار میلیارد تومان نیاز دارد.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان افزود: در حوزه نیروی انسانی افزایش هیئت علمی و همچنین افزایش تعداد متخصصین را در طی سه سال داشتیم؛ اما به دلیل اینکه در حوزه تخت و تعداد پرسنل خیلی پایینتر از میانگین کشوری هستیم علی رغم این افزایش هنوز مردم طعم شیرین خدمات جامع هیئت علمی، حوزه کادر پزشکی، درمان و پرستاری را نچشیدهاند.
وی تشریح کرد: مسئله بدهی تامین اجتماعی به دولت و دولت به تامین اجتماعی و بدهی دانشگاههای علوم پزشکی به تجهیزات و تولید کنندگان یک چرخه معیوب ملی است که امیدواریم در سطح ملی این چرخه را اصلاح کنیم.
وی گفت: انتصاب دستیاری به عنوان شغل در جهت حفظ و نگاهداشت نخبگان و پزشکان در داخل کشور با کمک دولت و تصویب آن در مجلس انجام شد که جای بسی تبریک دارد و امیدواریم کمبود متخصص و پزشک را در این دوره جبران کنیم.
وی در مورد مباحث مرتبط با جوانی جمعیت بیان کرد: ۱۵ استان افزایش نرخ باروری از ۳۱ استان را داشتند که استان قزوین جزو استانهایی است که نرخ افزایش جمعیتی را دارد؛ اما در سوابق جزو ۸ استان پایین باروری کشور هستیم و باید اقدامات جوانی جمعیتی مان خیلی بیشتر از الان باشد؛ یعنی باید مشوقات قانون جوانی جمعیت به درستی اجرا شود و دولت تمام قد پشت اجرای این قانون باشد.
وی در پایان گفت: محرومیتهای ما در استان زیاد است؛ شهرستان ۳۰۰ هزار نفری شهر البرز فقط بیمارستان شهید رحیمیان را دارد و آبیک در مظلومترین وضع، شرایط خوبی ندارد که امیدواریم با کمک خیرین این پروژهها را هرچه زودتر تحویل مردم عزیز بدهیم.
انتهای پیام/۱۰۰۴