خبرهای داغ:
مدیرعامل خبرگزاری فارس؛

تمرکز بر هسته سخت انقلاب، از اهداف دشمن در فتنه ها بوده است

پیام تیرانداز عنوان کرد: یکی از اهداف دشمن، تمرکز کردن روی هسته سخت انقلاب اسلامی بود. تمرکز روی افرادی که برای دفاع از انقلاب، از اعتبار و آبرو و جان و مال خود هزینه می‌دهند. 
کد خبر: ۹۶۶۲۲۴۳
|
۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۱

قزوین_به گزارش بسیج، پیام تیرانداز در نشست تخصصی سواد رسانه و جنگ شناختی که صبح امروز با حضور سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) و کادر ستاد سپاه استان در سالن حضرت‌ زهرا(س) سپاه برگزار شد، با اشاره به فرمایشات روز گذشته مقام معظم رهبری در جمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی که فرمودند: «برای نشان دادن پیشرفت کشور، به کار مهم رسانه‌ای نیاز داریم»، گفت: ما معتقدیم اگر رسانه نیز همچون سایر شئون و بخش‌های انقلاب اسلامی رشد می‌کرد، امروز بسیاری از مسائلی که در کشور وجود دارد را شاهد نبودیم.

وی افزود: در عصر فعلی وقتی از رسانه صحبت می‌کنیم موضوع فقط رسانه به شکل کلاسیک آن نیست امروز همه ما نقش تبیین‌گری را برای انقلاب داریم.

مدیرعامل خبرگزاری فارس با بیان اینکه دشمن بازی پیچیده‌ای را در حوزه شناختی شروع کرده، ادامه داد: بعد از اتفاقات دهه ۷٠ و فتنه سال ۸۸، دشمنان کشورمان به یک جمع بندی رسیدند تا زمانی که همراهی مردم وجود دارد، نمی‌توانند به انقلاب اسلامی ضربه وارد کنند بر این اساس دستور کار آن‌ها برای فتنه دهه ۹۰ تغییر کرد.

تیرانداز اضافه کرد: یکی از اهداف دشمن، تمرکز کردن روی هسته سخت انقلاب اسلامی بود. تمرکز روی افرادی که برای دفاع از انقلاب، از اعتبار و آبرو و جان و مال خود هزینه می‌دهند. 

وی تصریح کرد: در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ که اوج کار دشمنان بود، بسیاری از نیروهای انقلابی نمی‌دانستند در آن برهه چه اقدامی باید انجام دهند. پس از صحبت‌های اخیر سردمداران رژیم صهیونیستی، امروز رسماً اسرائیلی بودن فتنه ۱۴۰۱ برای همه مردم روشن شده اما در هفته‌های ابتدایی آن برهه، بسیاری از رسانه‌ها و نیروهای انقلابی نمی‌دانستند دقیقا در چه مسیری گام بردارند.

مدیرعامل خبرگزاری فارس با اشاره به رصد صورت گرفته نسبت به تحرکات ماه‌های اخیر رسانه‌های معاند، گفت: طی سه تا چهار ماه گذشته رسانه‌هایی که اتاق عملیات شناختی دشمن آن‌ها را پشتیبانی می‌کند مانند شبکه اینترنشنال، ۳ موضوع را به صورت جدی برجسته می‌کنند.

وی ادامه داد: تولید نفرت اولین اقدام رسانه‌های معاند در این مدت بوده است. فرقی نمی‌کند این نفرت بین چه کسی و کجا باشد. هر آنچه که می‌تواند نفرت آفرینی کند. بخشی از این تولید نفرت‌ها از اخبار رسانه‌های رسمی کشورمان استخراج می‌شود و بازنشر پیدا می‌کند.

تیرانداز با بیان اینکه بی‌اعتبارسازی مسوولان کشور، دومین اقدام رسانه‌های معاند است، خاطرنشان کرد: در این راستا رسانه‌های دشمن به هر موردی که ایجاد حس ناکارآمدی در جمهوری اسلامی را در پی داشته باشد، ضریب می‌دهند.

وی افزود: مساله سوم، ایجاد حس بی‌اعتمادی در مردم نسبت به مسوولان جمهوری اسلامی است. حاصل رصد چند ماهه ما نسبت به فعالیت شبکه‌های مشابه اینترنشنال این مسئله را تایید می‌کند. این رسانه‌ها از یک طرف کار ویژه‌های تعریف شده را دنبال می‌کنند و از طرف دیگر سعی دارند ما را به سوی مارپیچ سکوت هدایت کنند تا به تعبیر رسانه‌‌ای‌ها، در دفاع از انقلاب لکنت زبان بگیریم. 

مدیرعامل خبرگزاری فارس تصریح کرد: در ماجرای مهسا امینی، رسانه‌های بیگانه دست به اقدام عجیبی زدند و در این خصوص به هشتگ‌سازی میلیاردی روی آوردند. یک بحثی در روانشناسی داریم تحت عنوان روانشناسی نفوذ. در این مسیر با دستکاری‌ در شبکه‌های اجتماعی، اهداف یک جریان تلقین می‌شود.

تیرانداز اذعان کرد: نمونه ساده این اقدام که بسیاری از ما آن را لمس کرده‌ایم، حملات سایبری روی صفحات افراد تاثیرگذار است. مثلاً یک بازیگر و یا یک مداح، حرفی را در دفاع از انقلاب می‌زند، لشکری سایبری دشمن به قدری به این افراد حمله می‌کنند تا از صحبتی که بیان کردند، پشیمان شوند. بخشی از این اقدام از سوی جریان نفاق آلبانی نشین و بخش دیگر هم کاملاً با ابزار هوش مصنوعی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای مثال بررسی بخش نظرات صفحه خبرگزاری فارس در اینستاگرام نشان می‌دهد، پیاده نظام سایبری دشمن تا چه اندازه فعالیت دارد. بر این اساس کافی است اتفاق سال گذشته در آلبانی و ورود نیروهای امنیتی این کشور به مقر منافقین را با دقت بیشتری بررسی کرد. در پی این اقدام، نظراتی که روزانه توسط صفحات غیرواقعی ذیل پست‌های خبرگزاری فارس انتشار می‌یافت تا یک سوم کاهش پیدا کرد.

وی با اشاره به مسدود کردن دامنه دات کام خبرگزاری فارس از سوی دولت آمریکا در سال ۱۳۹۸، گفت: این اقدام آمریکایی‌ها بی‌سابقه بود و نشان داد آن‌ها از شنیدن صدای ما هراس دارند.

مدیرعامل خبرگزاری فارس ادامه داد: امروز دشمن سعی دارد با یک جنگ پیچیده شناختی، مدافعان انقلاب اسلامی را ساکت کنند. در واقع آن‌ها می‌خواهند ما نسبت به موضوعی که می‌دانیم، حق است، سکوت کنیم.

تیرانداز اظهار کرد: باید در نظر داشته باشیم در جوامع مختلف، مسائل متفاوتی وجود دارد و جامعه‌ای با پیچیدگی‌های جامعه ایران با ۸۰ میلیون جمعیت مسائل خود را دارد. از سوی دیگر با حضور قوم‌های مختلف و سلیقه‌های مختلف، ساختار قدرت پیچیده می‌شود و بر این اساس حتماً ایراداتی نیز ایجاد می‌شود اما وقتی می‌دانیم نظام ما حق است، وظیفه داریم شجاعانه از آن دفاع کنیم.

وی در ادامه به ضعف اعتماد به نفس و آرمان‌گرایی‌های غیرواقع‌بینانه به عنوان دلایل عدم توانایی در دفاع از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: جوانان باید مطالعات تاریخی و قرآنی خود را بهتر بشناسند تا بتوانند با اعتماد به نفس بیشتری از انقلاب دفاع کنند.

وی با بیان اینکه احساسات انسانی در تصمیم‌گیری‌ها نقش مهمی دارند و باید به این موضوع توجه بیشتری شود، عنوان کرد: بررسی کمپین‌های شناختی دشمنان نشان می‌دهد آن‌ها بر تاثیرگذاری روی احساسات جوانان به ویژه دختران، حساب ویژه‌ای می‌کنند و با ایجاد سناریوهای منفی در پی تحقق اهداف خود هستند. 

تیرانداز با تاکید بر اینکه باید فضای رسانه‌ای کشور را تغییر داد و حقانیت انقلاب اسلامی را به درستی مطرح کرد، یادآور شد: ضعف روشی و نیاز به تکنیک‌های مناسب، ضعف دانشی و عدم اطلاعات کافی در موضوعات مختلف و ضعف بینشی که عقلانیت انقلاب اسلامی را تضعیف می‌کند، سه عامل موثر در عدم توانایی ما در دفاع از دستاوردهای انقلاب است.

مدیرعامل خبرگزاری فارس بر اهمیت تقویت بینش و عقلانیت اسلامی و انقلابی تأکید کرد و گفت: غفلت در این حوزه، مانع از تبیین درست مسائل می‌شود. باید رسانه‌های ما شجاعانه وارد میدان شوند، از ترس و ناامیدی جلوگیری و مردم را به همراهی و همکاری تشویق کنند. باید از ایجاد ناامیدی در جمع‌های انقلابی پرهیز کرد و به جای آن، به دنبال راهکارهای عملی برای حل مشکلات بود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار