خبرهای داغ:
خطیب نماز جمعه قزوین؛

همه باید تلاش کنیم امید و نشاط در جامعه تقویت شود

همه باید تلاش کنیم امید و نشاط در جامعه تقویت شود
آیت اله عابدینی با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم امید و نشاط در جامعه تقویت شود، اظهار کرد: مقاومت اسلامی زمینه ظهور منجی عالم بشریت است، این مسئله از اصلی ترین مباحث و مسائل خطبه های نماز جمعه است، امیدافزایی در میان مردم از وظایف همه ماست.
کد خبر: ۹۶۶۲۳۹۰
|
۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷

 

قزوین_به گزارش بسیج، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در خطبه های نماز جمعه قزوین که در مسجدالنبی (ص) برگزار می شود، اظهار کرد: از خدای متعال می خواهیم ما را اهل تقوا قرار بدهد، اهل تقوا بودن یعنی با قوت و محکم دین را بگیریم و با دین زندگی کنیم.

 

وی ضمن تبریک ایام بعثت رسول خدا (ص) ادامه داد: در آستانه بعثت رسول خدا (ص) قرار داریم، این حادثه بزرگ ترین حادثه عالم هستی است، همه انبیاء زمینه‌ساز بعثت آن حضرت بوده اند، وقتی از حضرت سؤال کردند کار شما از کجا شروع شد؟ حضرت فرمودند من نتیجه دعای پدرم ابراهیم (ع) هستم، یعنی حرف من از آن زمان بر سر زبان انبیاء بوده است و انبیاء چشم انتظار آمدن من بوده اند، من همانم که ذکر، نام و یاد من در تورات و انجیل آمده است، من همانم که مطابق آیه 6 سوره صف عیسی (ع) بشارت آمدن مرا داده بود.

 

امام جمعه قزوین عنوان کرد: انبیای گذشته هم انتظار ظهور پیامبر (ص) را می کشیدند و هم مردم را به ظهور آن حضرت بشارت می دادند و جامعه را آماده می کردند که منتظر بعثت پیامبر (ص) باشند، ائمه (ع) نیز بشارت ظهور امام زمان (عج) و زمینه‌سازی ظهور آن حضرت را کردند تا ما جزو منتظران ظهور امام زمان (عج) باشیم، امیدواریم همه ما پیروان باصداقتی برای پیامبر (ص) و ائمه (ع) باشیم.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: شهادت حضرت امام موسی بن جعفر (ع) را در پیش داریم، آن حضرت فرموده اند علم، دانش، فهم و شعوری که آدم ها دارند، در چهار قسمت دیده می شود، اولین قسمت آن خداشناسی است، یعنی اینکه پروردگارمان را بشناسیم و بدانیم که صاحب و خالق داریم، ما کسی را داریم که غنی، رحیم، رئوف، سمیع و بصیر است، هر چقدر خالقمان را بشناسیم به آرامش می رسیم و هر چقدر او را نشناسیم به همان اندازه آشفته و نگران هستیم، باید از خودمان بپرسیم ما چقدر با خدا ارتباط داریم و با کلام او زندگی می کنیم و او چقدر از ما راضی است.

 

وی خاطرنشان کرد: حضرت در ادامه فرمودند قسمت دوم این است که باید بدانید خدا شما را چگونه آفریده و در شما چه چیزی هست؟ ما همانی هستیم که خدا زشت بودن فجور، بدی ها، ظلم، بی رحمی، قساوت، نفاق و دروغ و زیبایی صداقت، ایمان، محبت و مردم دوستی را به ما نشان داده است، باید بدانیم که خدا چقدر همه چیز را در وجود ما مهندسی کرده است.

 

آیت الله عابدینی تأکید کرد: حضرت در ادامه فرمودند قسمت سوم این است که ببینیم خدا از ما چه چیزی خواسته است، خدا به ما فرموده من می خواهم شما باتقوا باشید، خدا فرموده شما باید عبادت کنید، خدا از ما خواسته عادل، صادق، حامی خوبی ها و دشمن بدی ها باشیم.

 

خطیب نماز جمعه قزوین تصریح کرد: حضرت در ادامه فرمودند قسمت چهارم این است که باید بدانیم چه چیزهایی باعث می شود ما از دین خارج شویم، اینکه ما آبروی یک نفر را لگدمال کنیم، این کارها آدم را از دین خارج می کند و خشم خدا را علیه انسان بر می انگیزاند.

 

وی یادآور شد: امام حسن عسکری (ع) به جدشان امام کاظم (ع) سلام کرده اند و زیارتی در این خصوص داشته اند، گوشه ای از این زیارت و سلام امام را عرض خواهیم کرد، امام عسکری (ع) به ما نیز یاد داده اند که این گونه جد ما را زیارت کنید «اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَى الْأَمِينِ الْمُؤْتَمَنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ الْبَرِّ الْوَفِيِّ، الطَّاهِرِ الزَّكِيِّ، النُّورِ الْمُبِينِ، الْمُجْتَهِدِ الْمُحْتَسِبِ الصَّابِرِ عَلَى الْأَذىٰ فِيكَ»، یعنی امامی که اذیت ها کشید اما در راه خدا همه را با صبوری گذراند.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: این ایام منبطق است با آن روزهایی که امام حسین (ع) پس از انجام قسمت هایی از مراسم حج، مکه را به مقصد عراق ترک کردند و وقتی هم صبح زود از آنجا حرکت می کردند، شب قبل از آن سخنرانی کرده و فرمودند من صبح زود از اینجا حرکت خواهم کرد، هر کس لیاقت و شایستگی دارد با ما همراه شود، حضرت در طول مسیر هرگز التماس نمی کردند که مردم با ایشان همراه شوند، بلکه شرایطی را برای مردم قرار می دادند و می گفتند ما می خواهیم به راهی برویم که قدم گذاشتن در این مسیر کار هر کسی نیست، آن هایی که شایسته هستند و لیاقت دارند با ما همسفر شوند، حضرت حج را نیمه تمام گذاشته و عازم کوفه شدند و وقتی راه را بر ایشان بستند، مسیرشان به سمت کربلا تغییر کرد.

 

آیت الله عابدینی عنوان کرد: شاهد بودیم که الحمدلله مقاومت در غزه پیروز شد، جنس این پیروزی از جنس پیروزی انقلاب اسلامی بود، ما در انقلاب اسلامی با اسلحه پیروز نشدیم، با فهم، قیام، اراده و ازدحام جمعیت مردم پیروز شدیم، غزه نیز همین طور پیروز شد، عزیزان ما در خیابان ها به شهادت رسیدند، در زندان ها شکنجه شدند و این شکنجه ها، شهادت ها و سختی ها تبدیل به پیروزی شد.

 

وی بیان کرد: اسوه و الگوی انقلاب ما نهضت امام حسین (ع) و عاشورای امام حسین (ع) بود، همه اهل عالم می دانند امام حسین (ع) پیروز گشت و یزید خوار شد و شکست خورد، در آنجا حق و مظلومیت پیروز شد، به تعبیر امام (ره) خون بر شمشیر و حق بر باطل پیروز شد، پیروزی غزه نیز از این سنخ بود که دشمنانش مغلوب و رسوا شدند و اکنون هم بینشان اختلاف است و شاهد استعفاهای متعدد در رژیم منحوس صهیونیستی هستیم، این ها به خاطر رسوایی هایی است که به بار آورده اند.

 

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: صهیونیست ها به هیچ کدام از اهدافی که داشتند نرسیدند، آن ها می خواستند حماس را نابود کنند، در حالی که شاهدیم حماس اکنون قوت گرفته است، رژیم منحوس صهیونیستی می خواست اسرایش را آزاد کند، در حالی که شاهدیم خیلی از اسرایشان مردند و خیلی از اسرا را نیز خود صهیونیست ها از راه دور کشتند، اکنون هم که اسرا آزاد می شوند، در قبال هر یک اسیر صهیونیستی، باید تعداد زیادی از اسرای مسلمان آزاد شوند. 

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تأکید کرد:‌ صهیونیست ها به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند و ضایعات زیادی برایشان به بار آمد، هنوز هم صهیونیست ها نمی توانند به شهرهایی که قبلا در جنوب لبنان زندگی می کردند، برگردند، هنوز هم باید حواسشان به پناهگاه‌هایشان باشد، این ها که معنای پیروزی نیست.

 

وی تصریح کرد: اخیرا شاهد وقوع آتش سوزی در آمریکا بودیم، هیچ مسلمانی از آتش گرفتن مردم خوشحال نمی شود، ما در رابطه با این حادثه اظهار تأسف می کنیم، اما در عین حال می گوییم که ما برای مردم آمریکا اظهار تأسف می کنیم و ای ظالمان، ستمکاران و حاکمان قلدر مآب آمریکایی بدانید که خدا شما را تنبیه می کند و عذاب خدا علائم و نشانه هایی دارد، این آتش سوزی یک چیز عادی نیست، این آتش سوزی بساط شما را به آتش کشیده و ان‌شاءالله مقدمه نابودی کاخ ظلم و فساد شما باشد.

 

آیت الله عابدینی یادآور شد: درباره نماز جمعه باید عرض کنیم که وظیفه خطیب جمعه این است که مبانی دینی، قرآنی، وحی، نبوت و رسالت را هر هفته دائم برای مردم بیان کند، امامت و ولایت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را باید دائم برای مردم بیان کرد، انتظار و ظهور مولا و صاحبمان را باید در این فضای معنوی و ملکوتی تقویت کرد، ولایت فقیه و رهبری در عصر غیبت را باید تبلیغ کرد و این حقیقت را رواج داد.  

 

همه باید تلاش کنیم امید و نشاط در جامعه تقویت شود

 

خطیب نماز جمعه قزوین با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم امید و نشاط در جامعه تقویت شود، اظهار کرد: مقاومت اسلامی زمینه ظهور منجی عالم بشریت است، این مسئله از اصلی ترین مباحث و مسائل خطبه های نماز جمعه است، امیدافزایی در میان مردم از وظایف همه ماست، خطیب نماز جمعه، ائمه جماعات مساجد، قوه قضائیه، قوه مجریه، قوه مقننه، مسئولان نظام اعم از رئیس جمهور، دولت محترم، مدیران کل و توده های مردم وظیفه داریم زمینه ای را فراهم کنیم که هر روز نشاط، امید و لبخند مردم بیشتر شده و اعتماد آن ها به جمهوری اسلامی و آینده روشن افزایش پیدا یابد.

 

وی افزود:‌ ماه رجب دعاهای زیادی دارد، در یکی از این دعاها به نقل از امام صادق (ع) آمده است که «اللٰهُمَّ إنّى أسأَلُك صَبرَ الشّاكرينَ لَك»، گاهی انسان صبر می کند اما در کنارش غر هم می زند، گاهی هم انسان صبر می کند اما در کنارش شکر می کند، امام صادق (ع) در این دعا به ما یاد می دهد در هر شرایطی صبر شاکر داشته باشید، یعنی بگویید خدایا تو چقدر به من لطف داری.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: امام (ع) در ادامه می فرماید «و عَمَلَ الخائِفينَ مِنك»، یعنی خدایا طوری باشد که در عمل هم معلوم باشد که من از تو حساب می برم و آدمی نیستم که از خدا حساب نبرم و هر غلطی را مرتکب شوم.

 

آیت الله عابدینی بیان کرد: امام (ع) در ادامه می فرماید «و يقينَ العابِدينَ لَك»، یعنی خدایا کاری کن که من آن یقینی که بندگان اهل عبادتت به آن رسیده اند را داشته باشم، خدای متعال فرموده باید آنقدر عبادت کنید و آنقدر درب خانه مرا بزنید تا به یقین برسید، امام صادق (ع) نیز در این دعا فرموده اند خدایا به من یقین بندگان حقیقی خودت را روزی کن.

 

وی خاطرنشان کرد: امام (ع) در ادامه فرمود «اللٰهُمَّ أنتَ العَلىُّ العَظيمُ»، یعنی خدایا تو بزرگ و بلندمرتبه هستی و همه بلندمرتبگی و بزرگی از آن توست، در ادامه این دعا نیز آمده است «و أنا عَبدُك البائِسُ الفَقير»، یعنی من بنده ناچیز محتاج توأم، در ادامه نیز آمده است «أنتَ الغَنىُّ الحَميدُ و أنا العَبدُ الذَّليل».

 

امام جمعه قزوین تأکید کرد:‌امام صادق (ع) در ادامه فرموده اند «اللٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ و آلِهِ و امنُن بِغِناك عَلىٰ فَقرى و بِحِلمِك عَلىٰ جَهلى و بِقوَّتِك عَلىٰ ضَعفى»، یعنی خدایا هر چقدر من ضعیف هستم، تو قوی هستی، خدایا با قوت خودت به من هم قوت بده، امام (ع) در ادامه فرمودند «يا قَوىُّ يا عَزيز اللٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ و آلِهِ الأوصياءِ المَرضيين و اكفِنى ما أهَمَّنى مِن أمرِ الدُّنيا و الآخِرَةِ يا أرحَمَ الرّاحِمين».  

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: رسول خدا (ص) فرمودند هر کس در نماز جمعه حضور داشته باشد و ایمانش او را پای نماز جمعه بیاورد و اخلاص داشته باشد و بگوید من برای رضای خدا به نماز جمعه می روم، باید بعد از نماز جمعه هم به سوی زندگی نو و بدون گناه و معصیت برود، یعنی نماز جمعه انسان را پاک و طاهر می کند و می گوید بروید از نو برای رضای خدا بندگی کنید؛ ان‌شاءالله همه ما همیشه پای کار نماز جمعه باشیم.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار