به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، مرکز تحقیقات بصالینی پلاسما در واحد مراقبت بیماران دیابتی بیمارستان امام علی (ع) سال گذشته با همکاری سازمان انرژی اتمی کشور راه اندازی شد، تا تاثیر پلاسما در بهبود زخمهای دیابتی بررسی شود و حالا این طرح تحقیقاتی به نیمه راه رسیده و بیماران این واحد از تسریع روند بهبودی زخم هایشان میگویند.
صیادی رئیس دانشگاه در حاشیه بازدید از این واحد و گفتوگو با بیماران، گفت: خوشبختانه شاهد تاثیر مثبت پلاسما درمانی بر تسریع روند زخمهای دیابتی در این مرکز هستیم و با بیمارانی که به کمک این روش، درمان شده بودند، صحبت کردیم
وی ادامه داد: بیمارانی با زخمهای دیابتی شدیدی به این واحد مراجعه کرده بودند که تحت درمان پلاسما قرار گرفته و روند درمانی آنها تا حد قابل توجهی کاهش پیدا کرده بود.
رئیس دانشگاه افزود: تا کنون ۱۵۰ بیمار با انواع زخمهای دیابتی با شدتهای مختلف به این مرکز مراجعه کرده و تحت درمان پلاسما و همچنین پانسمانهای نوین درمانی قرار گرفتهاند و با وجود اینکه طرح تحقیقاتی اثر پلاسما بر بهبود زخمهای دیابتی در البرز هنوز به پایان نرسیده، اما شواهد نشان از تاثیر بسیار خوب پلاسما درمانی دارد و در حال برنامه ریزی و در صدد شبانه روزی شدن این مرکز هستیم.
محمد علیزاده متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه در این باره گفت: واحد مراقبت بیماران دیابتی بیمارستان امام علی (ع) که کار خود را یک سال است که با همکاری سازمان انرژی اتمی کشور آغاز کرده به درمان نوین پلاسما درمانی در بهبود زخمهای دیابتی میپردازد.
وی افزود: این مرکز توسط متخصصین عفونی، غدد، تغذیه، پرستاران مراقبت زخم و ...، با تعرفه دولتی به بیماران دیابتی خدمات درمانی سرپایی و بستری ارایه میکند.
علیزاده خاطرنشان کرد: زخمهای دیابتی یکی از عوارض شایع بیماری دیابت در افراد است که اگر به سرعت مراقبت و درمان نشود حتی منجر به قطع عضو در بیماران خواهد شد که در این طرح تحقیقاتی تاثیر مثبت پلاسما بر بهبود این زخمهای در بیماران بررسی میشود.
این متخصص افزود: اختلال در خون رسانی درفرد دیابتی منجر به زخم پای دیابتی میشود و پلاسما با روش رگ زایی و آنژیو ونیزی که دارد تاثیر بسزایی در بهبود زخمهای دارد تا کنون بیمارانی حتی از استانهای دیگر تحت درمان پلاسما درمانی در این مرکز قرارگرفته و بهبود یافتند.