خبرهای داغ:

رئیس بسیج جامعه زنان برای جریان مد و لباس باید کاری با پشتوانه علمی انجام دهیم

رئیس بسیج جامعه زنان برای جریان مد و لباس باید کاری با پشتوانه علمی انجام دهیم
رئیس بسیج جامعه زنان گفت: جریان مد و لباس بر اساس اعتقادات و باورهای یک ملت شکل می گیرد. اما جریانات خلاف فرهنگ بر صنعت مد و لباس ما تاثیر گذاشته‌اند.
کد خبر: ۹۶۶۲۹۹۵
|
۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان-، رویا حیدرزاده، رئیس بسیج جامعه زنان در نشست خبری پنجمین جشنواره فردخت گفت: سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی یک نقطه عطف در تاریخ ایران است. اولین نقطه تحولی در تاریخ ایران انقلاب اسلامی است که برگرفته از اعتقادات و باورهای مردم ایران است و قراراست این نقطه تحولی به سمت نظم نوین اسلامی حرکت کند.وی در ادامه بیان کرد: ما برنامه ای را تحت عنوان جشنواره فردخت پایه ریزی کردیم که به عنوان یک کار عظیم فرهنگی از سال گذشته به صورت ملی شروع به کار کرده است.حیدرزاده گفت: ما در حوزه مد و لباس مسائلی را داریم که بانوان کشور ما با آن درگیر هستند. صنعت مد و لباس به عنوان عظیم ترین و اقتصادی ترین صعنت در جهان شناخته شده است.وی در خصوص جریان مد گفت: جریان مد و لباس بر اساس اعتقادات و باورهای یک ملت شکل می گیرد. جریانات خلاف فرهنگ ما بر صنعت مد و لباس ما تاثیر گذاشته اند. مشاهده پوشش اقوام مختلف ایرانی نشان دهنده این است که گوناگونی و تنوع در لباس در فرهنگ ما وجود دارد؛ اما متاسفانه ما امروز یک یکنواختی را در صنعت مد و لباس مشاهده می کنیم.رئیس بسیج جامعه زنان گفت: ظاهر بانوان ما مهم است و اینکه در یک وضعیت باشید که خانم های ما در عین حال که جذابیت های ظاهری خود را دارند بر طبق فرهنگ خود لباس تهیه کنند. ام متاسفانه بین طراح و تولید کننده ما فاصله وجود دارد.
حیدرزاده در خصوص جشنواره فردخت بیان کرد: جشنواره فردخت دومین اقدام از طرح عملیاتی ما برای تاثیر گذاری در حوزه لباس است. گام اول ما این است که در این حوزه با پشتوانه علمی و دید روانشناختی پیش برویم و اقدامات خودمان را در قالب یک بسته پژوهشی ارائه دهیم. چراکخ کاری که پشتوانه علمی نداشته باشد و به روز نباشد اثر بخشی ندارد.وی در ادامه گفت: گام دوم این است که بتوانیم یک شبکه از طراحان را به صورت یک سازمان دربیاوریم. ما ظرفیت های خوبی را در کشور داریم که با ذوق و سلیقه خانم های ایرانی آشنا هستند و متناظر با این عوامل می توانند طرح های مناسب بانوان اصلیل ایرانی را به اجرا در بیاورند. و حتی ممکن است به این سمت برویم که یک شبکه را تحت عنوان شبکه طراحان ایرانی به وجود بیاوریم.رئیس بسیج جامعه زنان تأکید کرد: گام سوم ما بحث تولید این آثار است. قرار بر این است که با همراهی درون سازمانی و برون سازمانی آثار برگزیده کشور را به تولید برسانیم؛ به طوری که این محصول در کف جامعه به دست مردم برسد.حیدرزاده تصریح کرد: طرح ملی این شبکه سازی با همت بسیج جامعه زنان و در ۳۲ استان جشنواره برگزار شد و ما توانستیم شبکه طراحان خود را در استان ها جمع آوریم کنیم. در نهایت به ۵ هزار و ۳۲۷ اثر در قالب جمع بندی نهایی رسیدیم. این طرح ها مورد بررسی قرار گرفت و داوری شد و حالا طرح‌های برگزیده در جشنواره انتخاب شده است. آثار برگزیده جشنواره به مرحله تولید خواهد رسید.وی در آخر گفت: امیدواریم عرضه محصولات مد و لباس جشنواره فردخت به تولید و بازار برسد.
وی در پاسخ به پرسش فارس در خصوص پیوست فرهنگی تولید لباس در بازار گفت: جریان مد و لباس دو فرآیند اقتصادی و نگاه فرهنگی دارد که فرهنگ مهم تر است. جریان ارزشی در زمینه مد و لباس کم رنگ شده است. زن اصیل ایرانی در دوران باستان هرچه ثروتمند و مرفه تر بود پوشش کامل تری داشته است. زن ایرانی قبل و بعد از اسلام ذات عفیف داشته است.در ادامه عادله سادات تقاعدیان دبیر فردخت در خصوص این جشنواره توضیح داد: جشنواره فردخت از سال ۱۳۹۹ با حضور سه دستگاه، بسیج و شهرداری و دانشگاه فدک برنامه ای را تحت عنوان مانتوی اجتماع برگزار کرد. این برنامه به صورت موفق ادامه پیدا کرد و از سال دوم با یک پسوند ملی و با همکاری ۱۲ دستگاه و دانشگاه، سال سوم ۱۷ دستگاه و دانشگاه و در دوره چهارم ۲۵ دستگاه و دانشگاه با ما همکاری کردند.وی در ادامه گفت: یکی از وزارتخانه های همراه با ما، آموزش و پرورش است چراکه ما نوذستان های طراحی دوخت و خیاطی داریم و از آنجا که متون درسی مدارس ما ۳۰ الی ۴۰ سال از صنعت مد دور است، این فرصت خوبی برای کسب تجربه است.تقاعدیان در خصوص تأثیر این جشنواره در سیاست‌گذاری‌ها گفت: ما در بخش توانمندسازی استان‌ها در زمینه پوشاک و مانتو فعالیت می‌کنیم. ویژگی اصلی این جشنواره ثبات در سیاستگذاری است.وی تأکید کرد: یکی از اهداف ما تقویت انگیزه و هویت بخشی به دانش آموزان، دانشجویان و اساتید برجسته است.دبیر فردخت در ادامه توضیح داد: ۸ کشور مختلف در جشنواره فردخت مشارکت دارند و هدف ما گفتمان سازی پوشش ایرانی اسلامی است.

افتتاحیه  نمایشگاه فردخت در روز یکشنبه ۲۱ بهمن و تجلیل از منتخبین در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار خواهد شد. ما مجموعا ۲۰۰ میلیون جایزه نقدی داریم. اما در کنار این جایزه تسهیلات داریم و امکان معرفی به حوزه صنعت برای شرکت کنندگان وجود دارد.پایان پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار