۰۲ / مرداد / ۱۴۰۵ - 24 July 2026
05:54
کد خبر : 9663749
۱۷:۰۸

۱۴۰۳/۱۱/۱۱

جمع آوری ۲۶ میلیارد تومان توسط لشکر حضرت زینب برای جبهه مقاومت

فرمانده سپاه کربلا، خاطرنشان کرد: لشکر حضرت زینب سلام الله علیها با بهره‌گیری از ظرفیت مردمی کار ارزشمندی را انجام داد و بالغ بر ۲۶ میلیارد تومان کمک برای جبهه مقاومت جمع آوری کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سردار سیاوش مسلمی "فرمانده سپاه کربلا" در نشست تخصصی لشکر مردمی حضرت زینب (س) که در مجتمع شهید شهریاری محمودآباد برگزار شد، با گرامیداشت یاد و نام شهدای انقلاب اسلامی و چهل‌وششمین بهار انقلاب، اظهار کرد: شما رزمندگان گمنام لشکر حضرت زینب سلام الله علیها هستید و مجاهدت شما ستودنی است.

وی افزود: بخش اندکی از تلاش‌های شما را در جبهه مقاومت دیدیم که اثرات پربرکتی داشت.

فرمانده سپاه کربلا، خاطرنشان کرد: در حالیکه تمامی رسانه‌ها، ارگان‌ها و سازمان‌های فعال برای پشتیبانی جبهه مقاومت کمک کردند اما شما به تنهایی و با بهره‌گیری از ظرفیت مردمی یک کار ارزشمندی انجام دادید؛ بالغ بر ۲۶ میلیارد تومان توسط شما جمع آوری صورت گرفت.

مسلمی بیان کرد: امروز جبهه مقاومت به واسطه پشتیبانی مادی و معنوی شما زنده است؛ امروز صلح و سازشی صورت نمی‌گیرد مگر اینکه جبهه مقاومت پای آن امضا زند و این موید زنده‌بودن مقاومت است.

وی عنوان کرد: آنچه امروز در دنیا دارد رقم می‌خورد یک دنیای مجازی است که دشمن با امپراطوری رسانه‌ای، هر موضوع خوب را زشت و هر مسئله ناهنجار را هنجار جلوه می‌دهد.

فرمانده سپاه کربلا، اعلام کرد: امروز دشمن جایگاه مادری را به کجا رسانده است که حیواتی مثل سگ را در آغوش می‌گیرد و می‌گوید این پسر یا دختر من است و این کارکرد رسانه است که در یک جنگ شناختی تغییر باورها را دنبال می‌کند.

سردار مسلمی تاکید کرد: همین جنگ شناختی داشتن ۴ فرزند را مذموم می‌دانست و امروز می‌بینیم که تک فرزندی چه آسیب‌های تربیتی را به بار آورده است.

وی افزود: همه این مشکلات ناشی از فتنه‌های دشمن است که آن فرهنگ مادی‌گرایی را بر جامعه حاکم کرده است و بدنبال لذت‌های دنیوی است.

سردار مسلمی تاکید کرد: مکتب غرب تمامی امورات را بر روی انسان بنا کرده است و تمامی ابزارها نیز نظیر رسانه‌ها و اینترنت برای همین امور است.

وی ادامه داد: دشمن، محدودیت و قوانینی را برای فضای مجازی تعیین کرده اما برای دیگر کشورها بدنبال ولنگاری در فضای مجازی است و امروز تبعات آن را در کشورهای مسلمان می‌بینید.

وی اذعان کرد: دشمن به دنبال انجام کار بنیادی است تا بی اعتقادی را در جوانان ما الگو کند، لذا ما نیز باید کار تربیتی صحیح را از مدارس، دانشگاه‌ها و خانواده‌ها شروع کنیم.

فرمانده سپاه کربلا گفت: ما نمی‌خواهیم جامعه، دو قطبی شود و دشمن مجدانه به دنبال دوقطبی کردن جامعه است.

مسلمی بیان کرد: اسلام و انقلاب از حوادث بسیار سختی عبور کرده است و همین مازندران از حادثه ۶ بهمن عبور کرده است و از این حوادث هم نیز به سلامت عبور خواهیم کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید