خبرهای داغ:

پیام تبریک فرمانده سپاه آرادان به مناسبت اعیاد شعبانیه

فرمانده سپاه ناحیه آرادان در پیامی فرارسیدن اعیاد شعبانیه و روز میلاد امام حسین(ع) که به نام روز پاسدار نامگذاری شده است، را تبریک گفت.
کد خبر: ۹۶۶۴۲۲۴
|
۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از آرادان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه آرادان در پیامی اعیاد شعبانیه و میلاد امام حسین (علیه السلام) و روز پاسدار را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است: با نزدیک شدن به ماه پر برکت شعبان، ماهی که در آن میلاد پر برکت امام حسین علیه‌السلام و دیگر بزرگان اهل بیت علیهم‌السلام را جشن می‌گیریم، فرصت را غنیمت می‌شمارم تا به تمامی مسلمانان عزیز، به ویژه به پاسداران گرامی که در راه حفظ امنیت و آرمان‌های انقلاب اسلامی در تلاش هستند، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

میلاد امام حسین علیه‌السلام، نماد ایثار، مقاومت و مبارزه با ظلم و فساد، فرصتی است تا بیشتر از همیشه در زندگی خود به اصول عدالت‌خواهی و فداکاری در راه حقیقت بیاندیشیم. ایشان به‌عنوان پیشوای مقاومت، الگویی بی‌نظیر هستند.

همچنین با نزدیک شدن به روز پاسدار، یاد و خاطره تمام شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی بویژه شهدای پاسدار را گرامی می‌داریم. پاسداران عزیز، با جانفشانی و فداکاری، از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع کرده و در برابر تهدیدات داخلی و خارجی ایستادگی می‌کنند.

اعیاد شعبانیه بر همگان مبارک باد ؛ از خداوند متعال می‌خواهم که در این ایام مبارک، تمامی نعمت‌های خود را بر ما نازل کرده و زندگی‌مان را با برکت و معنویت اهل بیت علیهم السلام پر کند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار