سوز سرما هم مانع خدمت‌رسانی نیست/خط دوم انتقال آب بوکان با قوت در حال اجرا است

وقتی پای خدمت در میان باشد، سردی هوا و صعب‌العبور بودن مسیر معنایی ندارد.
کد خبر: ۹۶۶۴۷۴۰
|
۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان‌غربی، گروهی از خبرنگاران ساعت عشق به خدمت را برای سحرگاه دوشنبه هشتمین روز بهمن ماه چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کوک کرده‌اند و در حالی که هوا گرگ و میش است مقابل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی سوار اتوبوس می‌شوند، منتظر می‌مانند تا بقیه هم برسند.

وقتی همه سوار می‌شوند، اتوبوس به مقصد بوکان راه می‌افتد، دور یا نزدیک برایشان فرقی نمی‌کند همگی آمده‌اند تا بنا به فرموده مقام معظم رهبری در راستای جهاد تبیین قلم بزنند.

با وجود اینکه صبح زودتر از همیشه برای رسیدن به قرارشان راهی شده‌اند و مسیر طولانی و پر پیچ و خم است ولی در چهره همه آنها شور و نشاط موج می‌زند و فضای خاصی در اتوبوس حاکم است؛ محور صحبت‌هایشان در مورد کاهش بارش و خشکسالی حاصل از کاهش نزولات جوی است.

خبرنگاران نقش مهمی در حساس سازی جامعه نسبت به رعایت الگوی مصرف آب دارند


در مسیر، مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی به تنش آبی حاکم بر شهر بوکان اشاره و عنوان کرد: خط انتقال دوم بوکان نیز در راستای مدیریت تنش آبی در این شهر اجرایی می‌شود.

وحید مینایی‌مهر گفت: با توجه به اینکه ایران کشوری خشک و نیمه خشک است، با کمبود آب مواجه هستیم که این امر، اهمیت مدیریت مصرف آب را دوچندان می‌کند.

وی با بیان اینکه بوکان از نظر تنش آبی  پرتنش‌ترین شهر استان است، افزود: افزایش بی‌رویه ساخت و ساز غیرمجاز، افزایش غیرقابل پیش‌بینی جمعیت و کاهش نزولات جوی عامل تنش آبی در بوکان است.

مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی اعلام کرد: حضور نمایندگان رسانه‌های گروهی در شهر بوکان نیز با هدف حساس‌سازی مشترکان نسبت به کمبود آب و ترویج فرهنگ صرفه جویی در این شهر است.

مینایی‌مهر بر مدیریت مصرف آب تاکید کرد و گفت: ضرورت دارد برای گذر از بحران آبی، میزان مصرف آب مدیریت و نسبت به رعایت الگوی مصرف اقدام شود.

وی یادآور شد: خبرنگاران نقش مهمی در حساس سازی جامعه نسبت به رعایت الگوی مصرف آب دارند.

با گذشت تقریبا ۳ ساعت، خبرنگاران به محل اجرای فاز نخست پروژه خط دوم انتقال آب بوکان در روستای یکشوه رسیدند؛ با وجود سوز سرما، خدمت‌رسانی همچنان ادامه داشت و این پروژه در حال اجرا بود.

* بهره‌برداری از فاز نخست پروژه خط دوم انتقال آب بوکان تا پایان خرداد ۱۴۰۴

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی نیز گفت: فاز نخست پروژه خط دوم انتقال آب بوکان تا پایان خرداد ماه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
محمد اشرفی با بیان اینکه بوکان یکی از شهر‌های مهاجرپذیر استان است که همین امر سبب افزایش غیرمنتظره جمعیت و افزایش میزان مصرف آب شرب شده است، اظهار داشت: با افزایش میزان مصرف آب، ساخت و ساز غیرمجاز و افزایش انشعابات غیرمجاز، با کمبود آب مواجه بودیم که با بهره‌برداری از پروژه خط دوم انتقال، آب شرب بوکان به حالت پایدار در می‌آید.

وی افزود: خط دوم انتقال آب بوکان در دو فاز در حال اجرا بوده که شامل بخش ثقلی و ایستگاه پمپاژ است که بخش ثقلی به طول ۱۲.۵ کیلومتر از مخزن روستای یکشوه و ۱۴.۵ کیلومتر دیگر در قالب پمپاژ در حال اجرا است.

در ادامه بازدید، اتوبوس به سمت فاز دوم پروژه خط دوم انتقال آب بوکان حرکت کرد، این فاز از پروژه نیز با بهره‌گیری از ماشین‌آلات و نیروی انسانی، در مرحله لوله‌گذاری بود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی در ادامه با بیان اینکه با اتمام این پروژه، طول کل خط انتقال آب بوکان به ۲۷ کیلومتر می‌رسد، گفت:  علاوه بر این، ۳ ایستگاه پمپاژ موجود در این شهر تقویت و ۲ ایستگاه پمپاژ جدید و ۴ مخزن ۵ هزار مترمکعبی نیز به شبکه آبرسانی بوکان اضافه می‌شود.

وی، نیاز آبی شهر بوکان را ۸۰۰ لیتر برثانیه عنوان کرد و گفت: تولید فعلی آب در این شهر ۶۳۰ لیتر بر ثانیه است که با بهره‌برداری از فاز نخست این پروژه، میزان تولید آب ۷۰ لیتر برثانیه افزایش می‌یابد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌غربی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه ۳۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است، اظهار کرد: علاوه بر این، ۸۰۰ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل پروژه شامل ۴ مخزن ذخیره، ایستگاه پمپاژ و تجهیز چاه فلمن نیاز است که با اتمام کل پروژه، یک هزار و ۳۰۰لیتر بر ثانیه تامین آب خواهیم داشت.

اشرفی، پیشرفت بخش ثقلی این پروژه را ۸۵ درصد عنوان و اعلام کرد: با احتساب بخش ثقلی و ایستگاه پمپاژ، پیشرفت فیزیکی پروژه  ۲۵ درصد است.

هرچند سفر به بوکان به دلیل طولانی بودن مسیر و برودت هوا کار را سخت کرده بود ولی وقتی پای خدمت در میان باشد، سردی هوا و صعب‌العبور بودن مسیر معنایی ندارد.

انتهای پیام

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار