۷۰ نفر اشتغال در حوزه مشاغل خانگی/کار و تولید عامل احیای جامعه و مورد تاکید رهبر عزیز است
![۷۰ نفر اشتغال در حوزه مشاغل خانگی/کار و تولید عامل احیای جامعه و مورد تاکید رهبر عزیز است](/files/fa/news/1403/11/20/5098330_846.jpg)
قزوین_ به گزارش بسیج، پس از انقلاب زنان در حوزه های مختلف اجتماعی حضور فعالی داشتند و استعدادهای بالقوه خود را در اقتصاد، اجتماع، فرهنگ با درخشش خارق العاده بروز دادند، رزق حلال سفارش همه بزرگان و معصومین برای امت اسلامی است و در کسب روزی حلال هیچ حد و مرزی وجود ندارد.
خانم سمیع پورتقی کارشناس ادبیات عرب و کارشناس مدیریت بازرگانی از جمله بانوان موفق و بسیجی استان قزوین است که توانسته است علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، خانواده های را بز خوان تولید سهیم کند. از ویژگی های این بانوی بسیجی در زمینه تولید رابطه بسیار گرم و صمیمی با پرسنل خود در حوزه کارگری است و تا کنون با شرایط بسیار سخت و بازاری که از متغییر های مختلف تاثیر می پذیرد تعدیل نیرو نداشته است بلکه به توسعه اشتغال و تولید اقدام نموده است، خبرگزاری بسیج گفت و گویی با بانوی کار آفرین انجام داده که از نظر مخاطبان می گذرد.
از چه سالی کار در حوزه مشاغل خانگی را شروع کردید؟
سال ۱۳۹۰ به فعالیت در حوزه پشتیبان مشاغل خانگی با زنان پرداختم و مستقل کار می کنم.
عشق به کار و هدف واقعیتی است که بسیاری از چالش ها را احساس نمی کنی وقتی از مشکلات و بحرانها عبور می کنید تنها پل پیروزی را می بینی که در مسیر پخته تر و باتجربه تر شده اید اگر هدف باطنی و اعتقادی باشد شما در مسیر با قدرت عمل می کنید در بدترین شرایط، هیچ وقت تعدیل نیرو نداشتم بلکه تعداد جذب پرسنل را افزایش دادم زیرا معتقدم در شرایط سخت اگر ماندگار شدی و بر مشکلات غلبه کردی می توانی در حوزه تولید به ثبات و ماندگاری در بازار امید داشته باشید.
چه تعداد اشتغال در حوزه مشاغل خانگی ایجاد کردید؟
حدوده ۳۰ خانوار بطور به تعداد ۶۰ تا۷۰ نفر مستقیم و غیرمستقیم با بنده مشغول کار میباشند و علاوه بر کار در منزل قابلیت ارائه نیروی کار برای شرکتهای مختلف را داشتم و اصولاً گسترش رزق حلال لذت خاصی دارد که برترین عبادتها نزد خدای متعال است.
بسیج را چگونه تفسیر می کنید؟
کسی که عاشق معنویات باشد بسیج را عمیقا درک می کند. من به معنویات پایبندم و تنها هدف زندگیم این است مدرسه ای دایر کنم و با کمک دوستان بزرگوارم بتوانیم به خانواده هایی که از لحاظ مالی تامین نیستن کمک کنیم. در جامعه اسلامی زندگی می کنیم و توصیه معصومین است که اول همسایه و سپس خانه این کلام گوهر بار ما را مکلف می کند که نسبت به افراد ضعیف جامعه بی تفاوت نباشیم و احساس مسئولیت کنیم.
شما به عنوان یک بانوی بسیجی و کار آفرین چه هدفی را نسبت به اقشار ضعیف دنباله می کنید؟
ضعفا را یاری کنیم زیرا خدا سهمی از اموال اغنیا را برای فقرا قرارداده است آنها باید فرزندانشان را تربیت کنند تا فرد مفیدی برای جامعه باشند و نباید هیچ کسی به خاطر مسایل مالی و مادی از حق پیشرفت در حوزه های مختلف محروم شود. خدا به هرکسی توانمند ی داده است در ظرف امتحان قرار می گیرد تا سنجیده شود ما موظفیم هر نگاهی به خانواده و فرزندان خود داریم به همان اندازه در برابر جامعه احساس مسئولیت کنیم.
در چه حوزه ای خدمات کار آفرینی و تولید ارائه می دهید؟
خدمات مونتاژی به حالت کت وگرایزی یعنی شاخه بندی مونتاژ قطعات خودرو، برق الکترونیک و تجهیزات پزشکی در منازل بصورت کارگاه کوچک فعالیت داریم هم تولید کننده پروژکتور و پنل های سقفی و کارهای جدید که الان در حال اجرا هستش انجام میدهیم بیش از ۹۹درصد ابزار و خودمان تهیه میکنیم و خورده ابزار ها ی دستی که در هر خانه ای هست بر عهده پرسنل میباشد شکر خدا تا امروز مسیر خوبی را طی کردیم.
سخن پایانی با مخاطبان را بیان بفرمایید:
من تنها یک وسیله ام روزی رسان واقعی خداست و خدای متعال این توانمندی را در بنده به امانت نهاده تا بتوانم سهمی در بزرگتر شدن سفره مردم و روزی حلال داشته باشم، جامعه امروز فقط با یک چیز احیا می شود آن هم کار و تولید که رهبر انقلاب بیش از ۱۳ سال است مکرر به این امر سفارش می کند.
انتهای پیام/۱۰۰۲/