فوریت پزشکی شهرستان مشگینشهر با مراجعه ۶ مصدوم تصادف و اورژانس نمین با مراجعه ۲ مورد مسمومیت با گاز مونواکسید کربن امروز روز پرکاری را گذراند.
به گزارش خبرنگار بسیج ، به نقل از مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه، ساعت ۱۸/۵۶ روز شنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ طی تماس با اورژانس و به دنبال مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در یک منزل مسکونی در عنبران، بلافاصله آمبولانسهای ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند.
در این حادثه ۲ نفر به دلیل مسمومیت با مونوکسیدکربن، پس از انجام اقدامات اولیه درمانی با آمبولانس فوریتهای پزشکی به بیمارستان امام خمینی (ره) نمین منتقل شدند.
همچنین ساعت ۱۹/۴۵ روز شنبه ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ طی تماس با اورژانس و به دنبال تصادف خودروی پژو ۴۰۵ و پراید در مشگینشهر، مابین روستای «عور» و «مجنده»، بلافاصله آمبولانسهای ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند.
۶ مصدوم این حادثه پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط آمبولانسهای فوریتهای پزشکی به بیمارستان ولیعصر مشگینشهر منتقل شدند.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار