![افتتاح و بهرهبرداری ۶۴۴ پروژه طی دهه فجر در استان همدان](/files/fa/news/1403/11/21/5100035_348.jpg)
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، علی سهرابی بیدار در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک ایام الله دهه فجر اظهار کرد: در حال حاصر ۸۴۳ هزار و ۱۸۵ مشترک برق در استان وجود دارد.
وی افزود: از این تعداد ۶۷۱ هزار و ۸۶۶ مشترک یعنی بیش از ۷۹.۷ درصد در بخش خانگی هستند که ۳۲.۵ درصد مصرف برق، طی ۹ ماهه امسال را داشتند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه ۳۴ هزار و ۹۹۵ مشترک در بخش تعرفههای عمومی و اداری جای میگیرند، گفت: این تعداد ۷.۵ درصد مصرف انرژی را دارا هستند و ۴.۲ درصد مشترکین را شامل می شوند، همچنین ۱۴ هزار و ۱۴۷ مشترک یعنی ۷.۱ درصد از مشترکین در بخش کشاورزی قرار دارند که ۳۶.۷ درصد مصرف انرژی را دارند.
وی ابراز کرد: استان ما یک استان کشاورزی است، ۷ هزار و ۲۰۷ مشترک یعنی ۹ دهم درصد مشترکین با ۱۳.۷ درصد مصرف انرژی در بخش صنعت هستند، همچنین این میزان، کل مصرف صنعت استان نیست صنایع بزرگ هم در بخش برق منطقهای باختر قرار میگیرند.
سهرابی بیدار عنوان کرد: ۱۱۱ هزار و ۳۵۵ مشترک یعنی ۱۳.۲ درصد از مشترکین با ۸ درصد مصرف انرژی در بخش سایر مشترکین هستند و ۳ هزار و ۶۱۵ مشترک ۱.۷ درصد در بخش روشنایی معابر قرار میگیرند.
وی گفت: تمام روستاهای استان همدان یک هزار و ۷۳ روستا از نعمت برق برخوردار هستند و طول شبکه توزیع برق استان ۱۹ هزار و ۷۵۴ کیلومتر است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ابراز کرد: تعداد پستها ما ۲۰ هزار و ۸۹ دستگاه با ظرفیت۲ هزار و ۵۳۶ مگاوات است که رشد قابل توجهی یافته است.
وی با بیان اینکه پروژههای قابل افتتاح در دهه فجر در مجموع ۶۴۴ پروژه با اعتبار ۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد و ۶۹۲ میلیون ریال است که در استان به بهرهبرداری رسیده است، گفت: این پروژهها در ۱۵ سرفصل افتتاح شده است.
سهرابی بیدار عنوان کرد: در حوزه توسعه و احداث شبکههای شهری ۶۵ پروژه، در حوزه اصلاح و شبکهسازی ۷۴ پروژه، در حوزه توسعه و احداث شبکههای روستایی ۵۲ پروژه، در حوزه اصلاح و بهینهسازی شبکه روستایی ۹۰ پروژه، در حوزه مقاومسازی و قابلیت شبکههای توزیع ۳۵ پروژه، در راستای هوشمندسازی شبکههای توزیع باید به سمت هوشمند شدن برویم که ۴۱ پروژه به بهرهبرداری رسیده است، همچنین در بخش روشنایی معابر ۴۴ پروژه و در بخش تعویض لامپهای گازی با لامپهای LED و بالا بردن کیفیت روشنایی ۳۶ پروژه اجرایی شده و در راستای کاهش تلفات انرژی ۲۵ پروژه تعریف شده است.
وی بیان کرد: در راستای ایجاد قدرت مانور ۲۹ پروژه اجرا شده است، همچنین به مناسبت دهه فجر در حوزه پیکسایی ۳۹ پروژه، توسعه فیدرها ۴ پروژه، اصلاح و تعویض کنتورهای فهام ۲۸ پروژه، نصب انشعابات عادی ۶۵ پروژه و تعویض کنتورهای معیوب ۱۳ پروژه اجرا شده و در راستای توسعه فیدرها ۴ پروژه، نصب انشعابات عادی ۶۵ پروژه و تعویض کنتورهای معیوب ۱۳ پروژه انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه هدف اصلی از انجام این پروژهها که رسالت اصلی شرکت است توزیع برق مطمئن و پایدار برای همه مشترکین است، اعلام کرد: چهار محور راهبردی هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه در دو بخش به صورت فیزیکی و الکتریکی، افزایش و ارتقاء بهره وری، مشتری مداری و ارتباط دو سویه با مشترکین تعریف شده است.
وی گفت: در بخش هوشمندسازی و در راستای هوشمند شدن شبکه در حال حاضر ۴۵۹ نقطه قابل کنترل در شبکه ۲۰ کیلوواتی ما قابل عملیات قطع و وصل است، همچنین هوشمند کردن لوازم اندازهگیری بسیار مهم است و در کنترلپذیری بخش دیماندی ۹۶ درصد در بخش صنعت هستند و ۸۵ درصد مشترکین اداری در بخش عادی کنترلپذیر هستند و رویتپذیری مشترکین صنعتی و کشاورزی نیز ۱۰۰ درصد است.
سهرابی بیدار ابراز کرد: در بخش افزایش قابلیت اطمینان در راستای افزایش برق پایدار و مقاومسازی شبکه با برنامهریزی خوب ۶۲۲ روستا به طور کامل به بهترین شکل استاندارد در وضعیتی که انتظار میرفت اصلاح کردیم و در حال حاضر وضعیت روستاها مطلوب است، توسعه شبکه فشار ضعیف روستایی، اصلاح پایههای برق به میزان یک هزار و ۲۰۷ نقطه رفع حریم و رفع اشکال نقاط حادثهخیز نیز انجام شده است.
وی گفت: مقاومسازی با تعویض یک هزار و ۸۲۶ اصله در شبکه ۲۰ کیلوولت، احداث شبکه فشار متوسط ۳۴۹ کیلومتر در راستای بهبود قابلیت اطمینان، رفع نقاط حادثهخیز در شبکه یک هزار و ۱۰۷ نقطه بوده است، ۲۶۰ میلیارد ریال قرارداد با پیمانکار منعقد شده است که خطوط ما را به صورت گرم تعمیر کند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان بیان کرد: برای نقاط ولتاژ ضعیف ۴ دستگاه اتوبوستر خریداری شده، محور افزایش و ارتقاء بهرهوری به صورت پایلوت انجام دادیم، بیش از ۱۹ مانور عملیاتی در بخشهای مختلف انجام شده است، همچنین ۱۳۷ مگاوات نیروگاه در نزدیک همدان کلنگزنی شد که در حال اجرا است و بیش از ۲۴۰ مگاوات اکنون در آستانه اجرا است.
انتهای پیام/