به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان؛حسین انواری در جشن خودکفایی مددجویان که در ساکن سهروردی برگزارشداظهار کرد: توسعه فرهنگ کار با کمک نهادهای فرهنگی و رسانهای، بهبود فضای کسبوکار و رفع موانع حقوقی و قانونی، فعالسازی ظرفیت مؤسسات کاریابی، شناسایی و توسعه زنجیرههای ارزش و خوشههای تولیدی، بهبود فروش محصولات تولیدی و خدمات مشاغل خرد، همکاری با کارآفرینان و راهبران شغلی، بهرهگیری از ظرفیتهای نوآوری و اقتصاد دانشبنیان، تأمین و تخصیص منابع مالی برای اشتغال نیازمندان، ارائه مشاوره و آموزش مهارتهای شغلی، ارتقای اعتماد به نفس برای راهاندازی مشاغل پایدار از ماموریتهای اصلی کمیته امداد در بحث اشتغال است.
وی افزود: طی سالهای اخیر، کمیته امداد با توسعه مشاغل خرد و خانگی در بین مددجویان توانسته است تعداد بیشتری از خانواده ها را با این نوع مشاغل به استقلال اقتصادی برساند.
عضو هیات امنای کمیته امداد گفت: کمیته امداد در دو دهه گذشته به عنوان یک برند و نماد در کشور شناخته شده و توانسته است به صدها نفر کمک کند تا با مشکلات زندگی مقابله کنند.
انواری به اهمیت خدمات کمیته امداد و تأثیر آن بر خانوادهها و کارآفرینان اشاره کرد و افزود: کمیته امداد در حمایت از خانوادهها به ویژه در شرایط سخت و بحرانها نقش آفرینی می کند.
وی با اشاره به خانوادههایی که پس از فقدان عزیزان خود با مشکلات متعددی مواجه میشوند که می تواند باعث تزلزل و آشفتگی آنها شود، گفت:حفظ کرامت و عزت این خانوادهها بسیار مهم است که این موضوع باید در ابعاد مختلف مورد توجه قرار گیرد.
این مسئول بر سرمایهگذاری کمیته امداد در سلامت خانوادهها از نظر روحی و جسمی، اشاره کرد و گفت: کمیته امداد تلاش میکند تا اعتماد به نفس و امید به زندگی در افراد تقویت شود.
انواری به نظر و دیدگاه منفی برخی اقتصاددانان در خصوص نوع اشتغال ایجاد شده برای خانوادههای مددجو انتقاد کرد و گفت: با این نظرات مخالف هستیم چون سلامت روحی و روانی خانوادهها باید در اولویت قرار گیرد.
عضو هیات امنای کمیته امداد به تجربههای موفق از کشورهای دیگر مانند چین و هند اشاره کرد و گفت: این تجربیات میتواند به ایجاد تغییرات مثبت در حوزه اشتغال و توانمندسازی خانوادهها کمک کند.
وی یادآور شد: کمیته امداد به سلامت خانوادهها و نه صرفا به درآمد مالی آنها می اندیشد.
انواری به اهمیت سرمایهگذاری بر روی خانوادههای تحت پوشش و به ویژه فرزندان تأکید کرد و افزود: فرزندان در این حوزه استعداد و رشد بیشتری دارند و اگر خانوادهها احیا شوند، این امر به سلامت و پیشرفت جامعه کمک میکند.
فاطمه عسگری