نقی کاکاوند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در نهاوند اظهار کرد: تمام واحدهای صنعتی مستقر در بیرون و داخل شهرک صنعتی در مجموع ۷۰ واحد صنعتی است.
وی افزود: از این تعداد ۵۱ واحدفعال است، همچنین تعداد واحدهای دارای پروانه بهرهبرداری مستقر در شهرک صنعتی ۱۶ واحد است که از این تعداد ۱۰ واحد فعال و ۶ واحد تعطیل و یا نیمه تعطیل است.
رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان نهاوند با اشاره به مساحت ۵۰ هکتاری شهرک صنعتی و تنوع واحدهای فعال آن، اظهار کرد: واحدهای تولیدی شهرک شامل صنایع سلولزی، لاستیک و پلاستیک، تولید لولههای آبیاری، درب و پنجره UPVC، بازیافت فلز و مبلسازی میشود، اما مشکلات اقتصادی، نبود سرمایه در گردش و عدم همکاری بانکها باعث شده که بخش عمدهای از این واحدها تعطیل شوند.
وی نبود سرمایه در گردش را مهمترین عامل ورشکستگی این واحدها دانست و تصریح کرد: سود بالای تسهیلات بانکی و نبود بازار فروش نیز از دیگر عواملی است که تولیدکنندگان را در شرایط سخت قرار داده است، علاوه بر این، قطعی مکرر برق مشکلات تولید را دوچندان کرده و موجب توقف برخی سفارشات شده است.
کاکاوند افزود: ۳۰ واحد از زمینهای شهرک صنعتی نهاوند از ابتدای تأسیس به سرمایهگذاران واگذار شدهاند اما تاکنون به مرحله تولید نرسیدهاند.
وتصریح کرد: بازپسگیری این زمینهای بلاتکلیف از طریق مسیرهای قانونی در حال اجرا است، دو یا سه مورد از این زمینها تاکنون بازپس گرفته شدهاند و روند بازپسگیری ادامه دارد.
رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه برای کاهش فشار بر تولیدکنندگان و رونق صنعتی در نهاوند، طرح شهرک صنعتی شماره ۲ در دست اقدام است، گفت: این شهرک به واحدهای تولیدی کوچکتر و زودبازده اختصاص داده شده است، تاکنون ۴۸ قطعه ۲۰۰ متری در حوزه مبل و منبت به تولیدکنندگان واگذار شده که میتواند گامی مهم در توسعه صنایع کوچک و جلوگیری از تعطیلی تولید در شهرستان باشد.
وی افزود: جلسات متعددی در قرارگاه صنعتی خاتمالانبیاء شهرستان برگزار شده تا مشکلات تولیدکنندگان بررسی و راهحلهای لازم پیشنهاد شود، همچنین مصوبات این جلسات به مدیران شهرستانی و استانی اعلام شده است تا با مشارکت سازمانها، مشکلات هرچه سریعتر برطرف شود.
انتهای پیام/