خبرهای داغ:
فرمانده سپاه ماکو:

اردوهای راهیان نور بستری برای تحول‌های روحی است

علیرضا سلطانی گفت: اردوهای راهیان نور بهترین بستر برای تحول‌های روحی محسوب می‌شود و به همین دلیل است که همه ساله مورد استقبال قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۹۶۶۹۴۲۳
|
۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰

علیرضا سلطانی، فرمانده سپاه ماکو در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج از آذربایجان‌غربی، گفت: اردوهای راهیان نور به طور قطع از کارکرد گردشگری، تفریحی و آشنایی با مناطق مختلف کشور نیز برخوردار است، ولی جنبه تربیتی و پرورشی این اردوها باید پررنگ‌تر شود.

وی ادامه داد: کسانی که در این اردو شرکت می‌کنند از نظر روحی و معنوی رشد پیدا کرده و با اندیشه‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس در زمینه‌های مختلف آشنا می‌شوند و از هر نظر به تحول روحی دست پیدا می‌کنند.

این مسئول اظهار کرد: طبق اذعان زائران و مسافران این مناطق عملیاتی در طول سفر و بعد از آن تحول خاصی را در درون‌شان احساس می‌کنند پس این روحیه و فرهنگ باید زنده نگه داشته شده و  به نسل‌های آینده منتقل شود.

فرمانده سپاه ماکو از اعزام دومین کاروان راهیان نور این شهرستان به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: ۴۵ نفر در قالب یک اتوبوس به مدت پنج روز از اماکن زیارتی و مناطق عملیاتی در دوران دفاع مقدس بازدید خواهند کرد و توفیق این را دارند در مراسمات  فرهنگی و شهدایی نیز شرکت کنند.

سلطانی اضافه کرد: مرحله اول اعزام کاروان راهیان نور  در تاریخ ۲۳ بهمن ماه سال‌جاری انجام گرفته است و بیش از 100 نفر  زائر و عوامل اجرایی از ماکو به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

وی اهتمام برای تقویت روحیه ایثار و ازخودگذشتگی و تشویق به ادامه راه شهدا را از جمله اهداف اصلی راهیان نور عنوان کرد و گفت: شرکت‌کنندگان در این سفر معنوی با فرهنگ ایثارگری، شهادت‌طلبی و مجاهدت آشنا می‌شوند و این امکان را دارند دیده‌ها و شنیده‌های خود را به دیگران نیز منعکس کنند.

انتهای پیام

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار