منصوری‌نژاد:

تأمین نیروی انسانی متخصص، چالش اصلی نهاوند است

همدان-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند گفت: تأمین نیروی انسانی متخصص یکی از چالش‌های اصلی نهاوند است، علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته، متاسفانه زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای ماندگاری این نیروها فراهم نیست.
کد خبر: ۹۶۶۹۸۳۰
|
۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷

تأمین نیروی انسانی متخصص، چالش اصلی نهاوند است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، محمد منصوری‌نژاد در دومین مجمع سلامت شهرستان نهاوند ضمن بررسی مسائل مهمی از جمله مصرف نان کامل، جوانی جمعیت و چالش‌های نیروی انسانی متخصص، بر لزوم توجه جدی به این مسائل تأکید و اظهار کرد: سرانه مصرف نان در سبد غذایی ما بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: نان کامل که از سبوس کامل تهیه می‌شود، منبع غنی از فیبر و مواد مغذی بوده و نقش موثری در پیشگیری از سوءتغذیه و اختلالات گوارشی ایفا می‌کند و متاسفانه، سفره مردم از این نعمت خالی است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند گفت: تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه سه وعده غلات کامل می‌تواند ۲۲ درصد از بیماری‌های قلبی عروقی را در جامعه کاهش دهد؛ سوال اینجاست که چرا این نان مغذی در سبد غذایی خانوارها جایگاه ویژه‌ای ندارد؟

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جوانی جمعیت پرداخت و با ابراز نگرانی گفت: مشکل جوانی جمعیت یک معضل کشوری است و میانگین رشد جمعیت در نهاوند حتی از میانگین استانی نیز پایین‌تر است، تمایل به فرزند پسر در شهرستان بیشتر بوده و این مسئله منجر به سقط جنین دختر می‌شود که می‌تواند در آینده پیامدهای ناگواری نظیر ناباروری در زنان را به دنبال داشته باشد.

منصوری‌نژاد در ادامه به چالش‌های مهم شهرستان نهاوند اشاره و اظهار کرد: تأمین نیروی انسانی متخصص یکی از چالش‌های اصلی نهاوند است، علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته، متاسفانه زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای ماندگاری این نیروها فراهم نیست.

وی افزود: تأخیر در پرداخت حقوق و کارانه‌ها که گاهاً به ۹ ماه می‌رسد، و همچنین عدم تدارک زیرساخت‌های مناسب برای نیروهای حوزه زنان، از جمله مسائلی هستند که باید به آنها توجه ویژه‌ای مبذول داشت.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند با تاکید بر ضرورت توجه مسئولین به جذب و اسکان پزشکان متخصص و دانشجویان، بیان کرد: متاسفانه حدود ۲۰ درصد از جمعیت شهرستان نابارور هستند و ۸۰ درصد باقی‌مانده نیز تمایلی به باروری ندارن، کاهش تمایل به ازدواج در جوانان، افزایش سن باروری و عدم تمایل به فرزندآوری از دیگر دلایل کاهش جوانی جمعیت در نهاوند است.

وی از نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی خواست تا با پیگیری مجدانه، زمینه جذب پزشکان متخصص را برای بهبود وضعیت بهداشتی و درمانی شهرستان فراهم آورد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار