۲۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 12 April 2025
22:48
کد خبر : 9670740
۰۹:۴۰

۱۴۰۳/۱۲/۰۷
گزارش تصویری

کارگاه آموزشی صلح یاران بسیج در شهر خورموج

با همکاری سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی کارگاه آموزشی صلح یاران با حضور دادستان شهرستان دشتی و شورای اختلاف و مسئول بسیج حقوقدانان استان بوشهر در سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی برگزار گردید.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتی ،کارگاه آموزشی صلح یاران بسیج شهرستان دشتی با حضور مدیر بسیج حقوقدانان استان بوشهر،فرمانذه سپاه امام رضا (ع) شهرستان ،نماینده داستان شهرستان و روسای شوراهای حل اختلاف شهرها و بخش ها و همچنین فرماندهان حوزه های مقاومت برگزار گردید.
در این برنامه پس از تلاوت قرآن جناب سرهنگ زارعی تبار فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در این همایش به اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی پرداختند  و سپس جناب سرهنگ شریفی مدیر حقوقدانان استان بوشهر هدف از این کار را کمک به حل و فصل اختلافات و دعاوی بوجود آمده در محلات و روستاها اشاره نمودند و فرمودند برای اینکار باید کاری کرد که در هر محله یک نفر خقوقدان و دو نفر معتمد کار سازش و حل و فصل دعاوی را برعهده داشته و با هماهنگی مرجع قضایی قبل از اینکه پرونده دعاوی  به شوراهای حل اختلاف و دادگاه ارجاع شود صلح یاران وظیفه دارند موضوع را بررسی و بین افراد صلح و سازش اتخاذ نمایند در صورتی که به نتیجه مطلوب نرسیدند آن را طی صورت جلسه ای به شوراهای حل اختلاف ارجاع دهند.
در ادامه گفتند:هدف از این کار استفاده از ظرفیت مردمی بسیج برای کمک به دادگاه ها و پایین آمدن حجم مراجعات و پرونده ها به مراجع قضایی می باشد.
در پایان برنامه احکام تعدادی از صلح یاران بسیج حوزه های مقاومت با حضور مسئولین تحویل داده شد.فاً جهت مشاهده تصاویر در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید

ابتدای گزارش....


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید