مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خبر داد

آغاز طرح نظارت بر فرآورده‌های دامی در استان مرکزی

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از آغاز طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده‌های خام دامی در استان مرکزی خبر داد.
کد خبر: ۹۶۷۱۶۱۴
|
۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ محمد فتاحی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از آغاز طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فراورده‌های خام دامی در استان مرکزی خبر داد و گفت: ۵۳ گروه متشکل از ۱۲۴ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی اجرای این طرح را در طول یک ماه بر عهده دارند.

وی افزود: یک‌هزار و ۹۹۰ واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح تحت نظارت‌های بهداشتی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: طرح ویژه نظارت بر مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) در ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در سطح استان اجرا می شود.

فتاحی از مردم خواست فرآورده‌های خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند و یادآور شد: عرضه و فروش هرگونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دوره‌گردی ممنوع بوده و نیاز است شهروندان از خرید این گونه فرآورده‌های غیر بهداشتی خودداری کنند.

وی افزود: شهروندان خرید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ (جگر،سنگدان و دل) تنها به صورت بسته‌بندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید،تاریخ انقضاء (۷۲ ساعت پس ازتولید) و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد است انجام دهند.

فتاحی گفت: خارج کردن گوشت مرغ از بسته بندی و قطعه ‌بندی آن در محیط مغازه مرغ فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگی‌های ثانویه و احتمال تقلب ممنوع است و لازم است مردم از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعه بندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند.
وی همچنین از مردم استان خواست از خرید تخم مرغ ‌های فاقد تاریخ تولید و مشخصات، هر نوع گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی، برچسب نشانه گذاری کشتارگاه که خارج از یخچال نگهداری می‌شود به طور جد خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: از خريد هرنوع گوشت قرمز كه  فاقد مهر بازرسي بهداشتي و برچسب نشانه گذاری كشتارگاه بوده يا خارج از يخچال نگهداری می‌شود جداً خودداری کنند.

فتاحی خاطرنشان کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار