خبرهای داغ:
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور:

توزیع بسته معیشتی برای یک میلیون خانواده کم‌بضاعت

سردار زهرایی گفت: در ایام نوروز در قالب پویش ضیافت کریمانه برای یک میلیون خانواده کم‌برخوردار که تحت پوشش نهادهای حمایتی نیستند بسته معیشتی، افطاری ساده و پوشاک در نظر گرفته شده است.
کد خبر: ۹۶۷۲۵۸۵
|
۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸

توزیع بسته معیشتی برای یک میلیون خانواده کم‌بضاعت

سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های گروههای جهادی استان در جمع خبرنگاران گفت: در ایام نوروز پویش ضیافت کریمانه را برای ارائه خدمت به یک میلیون خانواده نیازمند که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیستند اجرایی خواهیم کرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: در این راستا یک بسته معیشتی برای یک میلیون خانوار محروم و نیازمند در نظر گرفته شده است و این بسته به کمک مردم جمع‌آوری و توزیع خواهد شد.

زهرایی بیان کرد: افطاری ساده و تهیه پوشاک برای این خانواده‌ها از دیگر خدماتی است که در قالب این پویش برای خانواده‌های کم‌برخوردار ارائه می‌شود.

وی افزود: در پویش ضیافت کریمانه پایگاه‌های بسیج به‌هم‌رسانی هستند و ۶۰ هزار پایگاه بسیج در این امر مشارکت دارند و ۳۰ هزار گروه جهادی نیز در این پویش مشارکت خواهند داشت و به شناسایی نیازمندان و همچنین جمع‌آوری کمک‌ها و بسته‌بندی آن اقدام می‌کند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی طرحی تحت عنوان هفت«ت» را تدارک دیده که شامل: (تسهیل، تقسیم، تولید، تبلیغ، تجارت، توزیع و تکثیر) است.

زهرایی یادآور شد: در این طراح توانستیم با شبکه‌ای که در دست داریم به بخش توزیع و تجارت محصولات در نمایشگاه‌های مختلف اقدام کنیم، یک‌بخشی از کار ما فروش محصولات است چرا که کارگاه‌هایی که بسیج حمایت می‌کنند خرد هستند و توان رقابت با کارگاه‌های بزرگ را ندارند و لذا نیاز به حمایت دارند.

وی گفت: یک بخش از حمایت فروش در فضای مجازی است، در سطح استان بیش از ۴ هزار نمایشگاه در سطح کشور برگزار می‌کنیم و یکی از اهداف ما این است بتوانیم سطح فروش و بازاریابی را در این نمایشگاه افزایش دهیم و در بین تولیدکنندگان سرخوشه‌هایی را در نظر می‌گیریم که این سرخوشه‌ها محصولات زیر خوشه‌ها را به فروش می‌رساند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی ابراز داشت: در استان گلستان اقدامات خوبی با حمایت فرمانده سپاه نینوا صورت‌گرفته و نمایشگاه فروشگاه پرنیان با محوریت عفاف و حجاب صورت‌گرفته است و این نمایشگاه دائمی است.

زهرایی بیان کرد: باید در عرصه اقتصاد مقاومتی حمایت کنیم و علاوه‌برآن نیز تسهیلات با کارمزد پایین در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهیم و با این اقدامات در تلاش هستیم نگرانی این تولیدکنندگان که خط مقدم جبهه اقتصادی را برعهده دارند کاهش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰۰ هزار شغل تعهد اشتغال ما به دولت است و در امسال بیش از ۱۱۰ هزار شغل را در سامانه به ثبت رساندیم، در بسیج تسهیلات را مساوی با اشتغال نمی‌دانیم و تلاش ما این است که درد مردم کاهش یابد، ۱۰ همت از دولت مصوبه اشتغال داشتیم؛ ولی برخی بانک‌ها کم‌لطفی کردند و تاکنون توانستیم ۵.۵ همت را جذب داشته باشیم.

انتهای خبر/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار