۰۶ / فروردين / ۱۴۰۴ - 26 March 2025
21:00
کد خبر : 9672878
۲۳:۰۱

۱۴۰۳/۱۲/۱۶
رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی گرگان:

تنها ساحل امن در مشکلات امروزی دنیا، پناه بردن به قرآن کریم است

حجت الاسلام زارعی در محفل انس با قرآن کریم کارکنان نیروهای مسلح گفت: قرآن دریای متلاطم رحمت و برکت الهی است و اگر با قرآن مانوس شویم درهای هدایت به روی ما باز خواهد شد.

تنها صاحب امن در مشکلات امروزی دنیا، پناه بردن به قرآن کریم است

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان حجت الاسلام زارعی رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی شهرستان گرگان صبح امروز در محفل انس با قرآن کریم که با حضور نیروهای مسلح در حسینیه ثارالله سپاه برگزار شد عنوان کرد: قرآن دریای متلاطم رحمت و برکت الهی است و اگر با قرآن مانوس شویم درهای هدایت به روی ما باز خواهد شد.

وی افزود: بسیاری از مشکلات جامعه از طریق انس با قرآن برطرف خواهد شد زیرا در حوزه های فردی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مصادیق زیادی در قرآن بیان شده است و کسی که با قرآن مانوس شود از آسیب در امان خواهد بود.

وی تاکید کرد: ضعف اعتقادی و عدم انس با قرآن کریم، عامل بسیاری از فسادها و ارتکاب جرائم است. 

رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی گرگان گوش کردن و نگاه کردن، تلاوت، ترجمه و مفاهیم، تفسیر و تدبر در قرآن را از مراحل انس با قرآن کریم دانست و تصریح کرد: طبق فرموده پیامبر اکرم(ص) «نگاه کردن به قرآن عبادت است» و هر چقدر به قرآن نگاه کنیم از گناهان ما کاسته خواهد شد زیرا تنها صاحب امن در مشکلات امروزی دنیا، پناه بردن به قرآن کریم است.

زارعی مهم‌ترین مرحله انس با قرآن کریم را تدبر در قرآن دانست و خاطرنشان کرد: قرآن مملو از موعظه‌های فردی و اجتماعی، داستان‌های آموزنده و موضوعات مختلف در حوزه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی برای هدایت، سعادت و تکامل انسان است. 

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید