قزوین_ به گزارش بسیج، در مراسم گرامیداشت روز شهید که در گلزار شهدا شهر الوند برگزار شد، حجتالإسلام مهدوی، امام جمعه شهر الوند، در حضور مسئولین، نیروهای نظامی، انتظامی و نمایندگان بسیج به سخنرانی پرداخت. در فضای این مراسم یادبودی از شهدای جانفشان و نمادی از وفاداری به میهن به خوبی منعکس شده بود.
امام جمعه در سخنرانی خود بر ارزش والای شهادت تأکید کرد و با اشاره به خون شهدا در برابر دشمنان جمهوری اسلامی، از صفهای مقاومتی همچون سردار عزیزمان شهید سلیمانی و شهید سید حسن نصرالله یاد نمود.
وی شهادت را به عنوان نمادی از حیات واقعی و بلندای ایمان در راه میهن معرفی کرد و با اشاره به دعاهای ماه مبارک رمضان و احیای دعای عهد با امام زمان، افزود: آیات دعا و نیایش، سرلوحهای برای زندگی پر از ایثار در راه میهن هستند. سخنان پرشور وی نشانگر تعهد عمیق به ارزشهای دینی و میهنی و همبستگی در صفوف مقاومت بود.
حجتالاسلام مهدوی با بیان اینکه «شهدا پرچم غیرت و عزت جمهوری اسلامی خونشان به زمین ریختهاند»، تأکید کرد: شهادت نه تنها نمادی از خودگذشتگی است، بلکه سرلوحهای برای ایجاد جامعهای سالم و مقاوم در برابر تهدیدات داخلی و خارجی به شمار میرود. وی با تقدیر از حضور نمایندگان نیروهای انتظامی، بسیجیان و ایثارگران، حضار را دعوت کرد تا با همبستگی و تلاش مستمر ارزشهای میهنی را پاسدار باشند.
در پایان مراسم، گل افشانی در این گلزار انجام شد و این اقدام یادآور عزت، احترام و یادبود همیشگی به شهدای جانفشان گردید.
انتهای پیام/۱۰۱۲