به گزارش خبرگزاری بسیج دراستان چهار محال و بختیاری؛ در شب ولادت با سعادت مظهر جود و کرم و بخشش، کریم سبزپوش آل فاطمه، تنهاترین سردار لشکر حیدر و غریب شهر پیامبر اولین گل خوشبوی بوستان فاطمی حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام در نیمه ماه مبارک رمضان، گردهمایی رزمندگان 8سال دفاع مقدس غرب شهرکرد و 150 نفر از رزمندگان استان، در اشکفتک برگزار شد.
مسئول هیئات رزمندگان اسلام اشکفتک با تبریک فرخنده میلاد با سعادت سبط اکبر، گفت: در شب خجسته میلاد سراسر نورحضرت امام حسن مجتبی علیه السلام کریم اهلبیت گردهمایی500 نفره رزمندگان اشکفتک و تعداد 150 نفر از رزمندگان استان به همت هیئات رزمندگان اسلام و حضرت ابوالفضل العباس اشکفتک در مسجد اعظم این شهر برگزار شد.
یوسف سلیمانی منفرد، ادامه داد: در این مراسم با شکوه حجت الاسلام باقری، در فضایل کریم آل طاها حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام و نیز دکتر مجتبی نوروزی فرزند سردار شهید نوروزی در پیرامون وضعیت داخلی و بینالمللی کشور عزیزمان به ایراد سخن پرداخت.
وی، افزود: محفل انس با قرآن مجید، با قرائت سه نفر از قاریان قرآن و خاطره گویی 5 نفر از رزمندگان اسلام از دیگر برنامه های این مراسم با شکوه بود.
خیرمقدم گویی و ارائه گزارش مسئول هیأت رزمندگان اشکفتک، مولودی خوانی یکی از مداحان و یادگاران سالهای دفاع مقدس، اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و ضیافت افطاری رزمندگان اسلام بر سفره حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام از دیگر برنامه های این گردهمایی با شکوه بود.