۰۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 23 March 2025
01:59
کد خبر : 9676073
۰۹:۰۱

۱۴۰۴/۰۱/۰۲
گفتگو با مسئول سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی؛

سرمایه‌گذاری خرد و کلان برای تولید، راه حل رفع دغدغه‌های معیشتی مردم است

تولید پایدار و سرمایه‌گذاری در این بخش، نه‌تنها به بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به عنوان راهکاری اساسی برای رفع مشکلات معیشتی مردم نیز مورد توجه قرار گیرد.

سرمایه‌گذاری خرد و کلان برای تولید، راه حل رفع دغدغه‌های معیشتی مردم است

مسئول سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج، با اشاره به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، از فعالان اقتصادی خواست تا سرمایه‌های خرد و کلان خود را در جهت تقویت بخش تولید به کار گیرند. 

حسن‌پور با اشاره به نقش دولت در ایجاد فضای امن اقتصادی، اظهار داشت: دولت باید زمینه‌های لازم را برای افزایش تولید فراهم کند، چرا که رفع دغدغه‌های معیشتی مردم در گرو افزایش تولید است.

وی همچنین با اشاره به کنگره یازده‌هزار شهید اصناف و بازار که در سال جدید برگزار خواهد شد، افزود: این شهیدان سرمایه‌های خود را در راه یاری دین و کشور قرار دادند و امروز ما باید از این الگوها برای پیشبرد اقتصاد کشور استفاده کنیم. امیدواریم با الهام‌گیری از روحیه ایثار و فداکاری شهدا، در عرصه اقتصادی نیز به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم.

مسئول سازمان بسیج اصناف خاطرنشان کرد: تولید پایدار و سرمایه‌گذاری در این بخش، نه‌تنها به بهبود وضعیت اقتصادی کشور کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به عنوان راهکاری اساسی برای رفع مشکلات معیشتی مردم نیز مورد توجه قرار گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید