۰۵ / فروردين / ۱۴۰۴ - 25 March 2025
10:56
کد خبر : 9676219
۱۱:۱۳

۱۴۰۴/۰۱/۰۳
گفتگوی بسیج با عضو کمیسیون امنیت ملی و‌ سیاست خارجی مجلس؛

جهش تولید نیازمند مشارکت مردم و تسهیل سرمایه‌گذاری است

اگر سرمایه‌ها به سمت ارز، طلا و مسکن می‌رود، به دلیل عدم امنیت در سرمایه‌گذاری در بخش تولید است.

جهش تولید نیازمند مشارکت مردم و تسهیل سرمایه‌گذاری است


علاء الدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، با اشاره به شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم"، بیان کرد که این موضوع سال‌هاست از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بوده و نشان‌دهنده اهمیت مشکلات اقتصادی به‌عنوان دغدغه اصلی جامعه است. 
وی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، تنها راه حل را تکیه بر سرمایه‌های داخلی و مردمی دانست و افزود: حتی ایرانیان خارج از کشور نیز می‌توانند در این زمینه نقش‌آفرینی کنند.

بروجردی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در تولید امری حیاتی است و بدون آن، چرخ اقتصادی نمی‌چرخد، تورم کاهش نمی‌یابد و ارزش پول ملی افزایش پیدا نمی‌کند. وی از جلسات اخیر با فعالان اقتصادی یاد کرد و ابراز امیدواری نمود که با هم‌اندیشی، بتوان در این عرصه گام‌های مؤثری برداشت.

وی همچنین بر لزوم ورود جدی سه قوه برای تحقق شعار سال تأکید کرد و گفت: مقام معظم رهبری به‌روشنی تکلیف دولت را مشخص کرده‌اند.

بروجردی با انتقاد از کندی ساختار اداری در صدور مجوزها، خواستار ارائه طرح‌های نوین برای تسهیل سرمایه‌گذاری در تولید شد. 


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین بر ضرورت ایجاد احساس امنیت در سرمایه‌گذاری اقتصادی تأکید کرد و گفت: اگر سرمایه‌ها به سمت ارز، طلا و مسکن می‌رود، به دلیل عدم امنیت در سرمایه‌گذاری در بخش تولید است.

وی  در پایان گفت: برای تحقق جهش تولید، باید مجدانه تلاش کنیم و همکاری همه‌جانبه مردم، دولت و سایر نهادها ضروری است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید