به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، در پی سفر بهروز محمدیمهر رئیس کل دادگستری استان همدان به شهرستان ملایر و دیدار با زندانیان و بررسی علل بازداشت آنان در زندان ملایر دستور بررسی تعداد ۱۱ نفر از محکومان مالی صادر و در همان روز تعداد پنج نفر از محکومان از حبس آزاد و در روز جاری نیز تعداد 6 نفر دیگر پس از پرداخت بدهی آنان و اخذ رضایت از حبس آزاد شدند.
با این اوصاف در مجموع در همین سه روز ابتدایی سال تعداد ۱۱ نفر از محکومین مالی با کمک افزاد نیکوکار از زندان رهایی بخشیده و به آغوش خانواده برگشتند.
همچنین پرداخت بدهی این محکومان از محل جمع آوری کمکهای مالی افراد نیکوکار و محسنین در جشن گلریزان روزهای گذشته صورت گرفت و زمینه آزادی این زندانیان با تلاشهای احسان فرجی رئیس دادگستری و کارکنان اجرای احکام مدنی دادگستری ملایر و رئیس و کارکنان زندان شهرستان ملایر فراهم شد.
انتهای پیام/