۱۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 09 May 2025
08:53
کد خبر : 9676769
۱۸:۲۲

۱۴۰۴/۰۱/۰۶

بدرقه از جوانان نخبه لرستانی به مسابقات بین‌المللی دو و میدانی

مراسم بدرقه سه تن از جوانان نخبه لرستانی عضو تیم ملی دو و میدانی ایران، پیش از اعزام به رقابت‌های بین‌المللی، در خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، مراسم بدرقه سه تن از جوانان نخبه لرستانی عضو تیم ملی دو و میدانی ایران، پیش از اعزام به رقابت‌های بین‌المللی، در خرم‌آباد برگزار شد. 

معاون سیاسی فرمانداری خرم‌آباد، پورسرتیپ، در این مراسم با اشاره به اهمیت ورزش و به‌طور خاص رشته دو و میدانی، گفت:دو و میدانی نماد استقامت و همت بلند است و ورزشکاران این رشته نمایندگان واقعی عزم و اراده هستند. ما به زحمات مداوم شما افتخار می‌کنیم.

وی همچنین با اشاره به موفقیت‌های ورزشکاران ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی، از حضور چهره‌های سرشناس لرستانی در این رقابت‌ها به‌عنوان یک منبع افتخار یاد کرد و ادامه داد:حضور این ورزشکاران به‌عنوان نمایندگانی از لرستان در میادین بین‌المللی مایه مباهات ماست.

پورسرتیپ سپس بر اهمیت حمایت از ورزشکاران تأکید کرد و گفت:تأمین امکانات و توسعه زیرساخت‌های ورزشی از اولویت‌های اصلی ماست تا جوانان ما بتوانند در بهترین شرایط به موفقیت دست یابند.

وی همچنین به چالش‌های پیش‌روی ورزشکاران اشاره کرد و گفت:هر گام و پرش شما، نمایانگر مقاومت و تلاش شما در همه زمینه‌هاست. اراده قوی شما بر تمام موانع غلبه کرده و امید را در دل دیگران زنده می‌کند.

در پایان، پورسرتیپ آرزوی موفقیت برای این تیم کرد و تصریح کرد:امید داریم این اعزام، آغاز درخشش شما در رقابت‌های بین‌المللی باشد و نام ایران و لرستان را در سطح جهانی طنین‌انداز کند. تلاش و غیرت شما همواره خود قابل ستایش است، هرچند پیروزی نهایی ملاک نیست.

شایان ذکر است  این مراسم معاون سیاسی فرمانداری، شهردار خرم‌آباد، مسئولان فدراسیون دو و میدانی استان، و شمار زیادی از ورزشکاران و علاقه‌مندان حضور  داشتند. 

انتهای پیام /


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید