به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، در آستانه روز جهانی قدس، این میراث ماندگار امام خمینی (ره) و نماد همبستگی امت اسلام در حمایت از آرمان فلسطین، فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان بیانیهای به شرح ذیل صادر کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
«علی العهد یا قدس»؛ «بر پیمان خود با قدس هستیم»
روز جهانی قدس، تنها یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه فریاد رسا و خروش همگانی در برابر ظلم و بیعدالتی است؛ فریادی در حمایت از ملتی مظلوم که بیش از هفت دهه در سایه اشغال و ستم، با رنج و مشقت زندگی میکنند. امسال، در حالی این روز را گرامی میداریم که جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، ابعادی هولناک و بیسابقه به خود گرفته است.
آمار تکاندهنده شهدای فلسطینی در غزه، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، با رقمی فاجعهبار، از مرز ۵۰ هزار نفر فراتر رفته و بیش از ۱۱۳ هزار نفر نیز مجروح شدهاند. حجم عظیم تخریبها و آوارگیها، کمبود شدید غذا و دارو، و محرومیت از ابتداییترین حقوق انسانی، وضعیت اسفناکی را برای ساکنان غزه رقم زده است.
راهپیمایی روز جهانی قدس ۱۴۰۴، مقارن با ۲۷ رمضان ۱۴۴۶، در شرایطی ویژه برگزار میگردد. طوفان الاقصی، این حماسه مقاومت، نه تنها معادلات نظامی را دگرگون ساخت، بلکه روحیه ایستادگی و امید را در دلهای آزادیخواهان جهان زنده کرد. این عملیات، به جهانیان نشان داد که مقاومت، راهی مؤثر و کارآمد برای مقابله با اشغالگری و احقاق حقوق پایمال شده است.
قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان و یگان های تابعه همنوا با مردم غیور ایران اسلامی ضمن محکومیت جنایت های رژیم سفاک صهیونیستی و حمایت های آمریکا جنایتکار از آن، با آرمان های معمار کبیر انقلاب اسلامی (ره) و ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) تجدید پیمان نموده و از آحاد ملت شریف و همیشه در صحنه استان لرستان خواستار حضوری گسترده در راستای حفظ شعائر استکبارستیزی و دفاع از مردم مظلوم و ستمدیده غزه است تا این پیام الهی و وعده حق "وَ سَیَعلَمُ الّذِینَ ظَلَمُوا أیَّ مُنقَلَب یَنقَلِبُونَ" به گوش جهانیان برسد.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان
سرتیپ دوم ستاد بختیار کرمی نیا
انتهای پیام/