۱۸ / فروردين / ۱۴۰۴ - 07 April 2025
22:06
کد خبر : 9678373
۱۰:۳۹

۱۴۰۴/۰۱/۱۷

تحقق شعار سال نیازمند اصلاح رفتارها در جامعه است

تبریزـ فرمانده سپاه عجب شیر گفت: برای تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید باید رفتارهای فرهنگی و اقتصادی جامعه و الگوی مصرف و سرمایه گذاری های مضر را اصلاح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی ،سعید رشیدی با تبیین شعار سال در جمع پاسداران سپاه ناحیه عجب شیر افزود : نام گذاری های شعارهای مقام معظم رهبری یک نوع آینده پژوهی، آینده نگری و حل چالش‌هایی که می تواند در جامعه بحران به وجود آورد.

وی عنوان کرد: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید در ذیل سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌باشد.

رشیدی در مورد نامگذاری شعار سال افزود: تعیین شعار سال نوعی تفکر و نوعی تدبیر هوشمندانه و یک موضوع استراتژی است تا مدیران ارشد اقتصادی و‌ کارشناسان در زمینه تولید به سمت سرمایه گذاری در تولید سوق داده شوند.

وی  اضافه کرد: تحقق شعار سال باعث رشد،توسعه و شکوفایی و تولید ملی و قطع وابستگی اقتصادی حتی در زمان سخت‌ترین تحریم‌های و فشارهای اقتصادی دشمن کارساز است .

فرمانده سپاه عجب شیر ادامه داد: دشمن از جنگ، عملیات های تروریستی، تحریم و تهدید نتیجه ای نگرفته و به فشار اقتصادی روی آورده است تا با تحریم کالا های مورد نیاز مردم سفره مردم را نشانه بگیرد.

رشیدی با بیان اینکه اقتصاد ایران وابستگی شدیدی به نفت دارد گفت: نفت محصول استراتژیک می‌باشد این محصول استراتژیکی می تواند اهرم فشار علیه دشمن باشد خام‌ فروشی نفت باعث شده که در ازای فروش یک بشکه نفت چندین برابر را با فرآوری که انجام میدهند خرید کنیم این به نفع اقتصاد نیست.

فرمانده سپاه عجب شیر اظهار کرد: تعیین شعار سال از طرف رهبر فرزانه انقلاب یعنی تمام برنامه‌ریزی‌ها هدف گذاری ها ،سیاست گذاری ها و رفتارها حکومت در جهت و راستای تحقق شعار سال باید باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید