به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سرهنگ علی مختاری معینی در جمع روابط عمومیهای حوزهها و پایگاههای بسیج در سالن جلسات بسیج خواهران سپاه ناحیه همدان، اظهار کرد: شهدا چهار ویژگی محوری داشتند که اگر امروز در زندگی و مسئولان ما جاری شود، بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.
وی افزود: این چهار ویژگی عبارت هستند از نگاه، زبان، قدم انسان و داشتن بصیرت که همگی باید در مسیر رضای خدا بهکار گرفته شوند؛ این نگاه توحیدی به اجزای رفتاری انسان، او را به عاقبتبهخیری میرساند.
مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه همدان، نگاه شهید مهدی باکری را نمونهای روشن از اخلاص در مسئولیت دانست و گفت: نگاه شهید باکری به مسئولیت فقط رضای خدا بود، او اهل نمایش نبود، خودش جلو میرفت و در میدان میماند؛ دشمن راکد به قایق او میزد، اما نه عقبنشینی میکرد و نه شکایتی داشت، ما باید چنین انسانهایی را در مراکز تربیتی و فرهنگی خود پرورش دهیم.
وی گفت: هر اندازه انسان قرآن بخواند یا بر سر بگذارد، اگر تسلیم خدا نباشد و بندگی واقعی نکند، این ظاهرگرایی بیفایده است، شناخت و معرفت، نخستین پایه رشد انسانی است، اگر کسی این معرفت را نداشته باشد، حتی اگر ظاهراً فعالیت کند، توفیقی نخواهد داشت.
مختاری با اشاره به اهمیت بصیرت در زندگی مؤمنانه، تأکید کرد: بدون بصیرت، انسان مانند کسی است که در بیابانی تاریک، بیچراغ حرکت میکند. بصیرت روشنکننده مسیر است، کسی که اهل نگاه خدایی، سخن خدایی، قدم خدایی و بصیرت است، به یقین در مسیر شهدا قرار دارد و از خریدهشدگان خداوند خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: عزیز شدن انسان به پول، مقام یا درجه نیست؛ بلکه به همین ویژگیها است، آنهایی که عزیز شدند، نه بهخاطر جایگاه، بلکه بهخاطر خلوص و بندگیشان بود.
مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه همدان گفت: اتصال به منبع الهی، رمز موفقیت در تصمیمگیری و درک درست موقعیتها است.
وی با اشاره به تعریف صحیح از کار خبری و روابط عمومی تصریح کرد: خبرنگاری یعنی دید آگاهانه و نافذ، یعنی بتوانی تا عمق یک رویداد یا بحران نفوذ کنید؛ رهبر معظم انقلاب نیز بارها تأکید کردهاند که خبر یعنی صداقت؛ روابط عمومیها باید با صداقت کامل هرآنچه را باید گفت، بیان کنند.
مختاری افزود: روابط عمومی امروز از حیاتیترین اجزای یک سازمان است؛ مسئول ایجاد پیوند مؤثر درون و بیرون سازمان و اگر بتواند با تسلط بر شیوههای نگارش، نقاط قوت را برجسته کند و در کنار آن از فرافکنی نسبت به ضعفها پرهیز کند، میتواند رسالت خود را بهدرستی انجام دهد، خبرنگاران نیز باید به تولید اخبار نوین و زبان رسانهای مسلط باشند.
انتهای پیام/