۳۱ / فروردين / ۱۴۰۴ - 20 April 2025
10:47
کد خبر : 9680807
۱۰:۴۶

۱۴۰۴/۰۱/۲۹
فرمانده سپاه استان لرستان در دیدار با مسئول بسیج جامعه زنان کشور خبر داد:

راه‌اندازی آموزشگاه‌های مهارتی برای زنان در دهکده مقاومت خرم آباد

فرمانده سپاه استان لرستان از راه اندازی آموزشگاه‌ مهارتی در دهکده مقاومت به منظور توانمندسازی زنان و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، فرمانده سپاه استان لرستان در دیدار با مسئول بسیج جامعه زنان کشور، به بررسی وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های بسیج در حوزه زنان پرداخت.

راه‌اندازی آموزشگاه‌های مهارتی برای زنان در دهکده مقاومت خرم آباد

در این دیدار، فرمانده سپاه با اشاره به نقش مهم زنان در جامعه و ضرورت تقویت فعالیت‌های بسیج در این حوزه، بر اهمیت ایجاد زیرساخت‌های لازم برای حمایت از زنان تأکید کرد.

راه‌اندازی آموزشگاه‌های مهارتی برای زنان در دهکده مقاومت خرم آباد

وی به کارگاه‌ها و برنامه‌های اشتغال‌زایی برای زنان در منطقه سپیدشت اشاره کرد و گفت: با خرید ۱۰ چرخ خیاطی و استفاده از تسهیلات ۶۰۰ میلیون تومان، ۱۰ زن بی‌سرپرست به اشتغال پایدار دست یافته‌اند.

راه‌اندازی آموزشگاه‌های مهارتی برای زنان در دهکده مقاومت خرم آباد

سردارباقری همچنین، راه‌اندازی آموزشگاه‌هایی در زمینه‌های آرایشگری، خیاطی و منبت‌سازی برای زنان در دهکده مقاومت، خبر داد و خاطر نشان کرد: این آموزشگاه فرصتی مناسب برای آموزش مهارت‌های مختلف به زنان را فراهم می‌آورد و می‌تواند به ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها کمک کند.

راه‌اندازی آموزشگاه‌های مهارتی برای زنان در دهکده مقاومت خرم آباد

فرمانده سپاه به چالش‌های موجود در زمینه نیروی انسانی و نیاز به جذب و آموزش نیروهای جدید اشاره کرد و افزود: بسیج جامعه زنان باید با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند، به تقویت نقش زنان در جامعه بپردازد و از ظرفیت‌های آنان به بهترین شکل استفاده کند.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی زنان، از تلاش‌های سپاه استان لرستان در این زمینه قدردانی کرد و بر لزوم همکاری و همفکری بیشتر برای تحقق اهداف مشترک تأکید نمود.

راه‌اندازی آموزشگاه‌های مهارتی برای زنان در دهکده مقاومت خرم آباد

در پایان این جلسه، طرفین بر اهمیت ادامه همکاری‌ها و برگزاری برنامه‌های مشترک برای ارتقای سطح آگاهی و مهارت‌های زنان تأکید کردند و ابراز امیدواری کردند که با همت و تلاش مشترک، بتوانند به بهبود وضعیت زنان در جامعه کمک کنند. 

یاد آور می شود در این دیدار مریم سپهوند مسئول سابق بسیج جامعه زنان و سیده ریحانه رحیم زاده مسئول بسیج جامعه زنان جدید استان و سرهنگ فریبرز حاتمی مسئول اجرایی سپاه استان لرستان حضور داشتند. 

انتهای پیام 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید