۰۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 26 May 2025
00:56
کد خبر : 9683511
۰۸:۳۴

۱۴۰۴/۰۲/۰۹

نشست بصیرتی جهاد تبیین در قصرقند برگزار شد

نشست بصیرتی جهاد تبیین با موضوع هفته عقیدتی سیاسی در شهرستان قصرقند برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قصرقند، ستواندوم پاسدار مهدی بامری برنا، مسئول سیاسی ناحیه قصرقند در جلسه جهاد تبیین در مدرسه خاتم الانبیا ضمن تبریک هفته عقیدتی سیاسی  گفت: استکبار جهانی از زمان تولد انقلاب اسلامی با حیله و نیرنگ های مختلف قصد ضربه زدن به نظام را داشته است.

وی بیان کرد: از ترور های اوایل انقلاب  گرفته تا تحمیل جنگ هشت ساله به ملت ایران  و تحریم های اقتصادی. و ... دشمن سعی بر ضربه زدن به انقلاب را داشتند، اما با تمام این اقدامات به مقاصد شوم خود که از بین بردن این نظام مقدس بود نرسیدند .

بامری افزود: دشمن فکر کرد که تنها راه ضربه زدن به ملت ایران ایجاد جنگ ترکیبی و جنگ نرم است بنابر این برنامه ریزی های را انجام دادند تا  با ایجاد شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی جوان ایرانی را به فساد بکشانند، ما باید مواظب باشیم که از آخرین نقشه خبیث استکبار جهانی ضربه نخوریم و با هوشیاری و همکاری هم در بحث جهاد تبیین کار کنیم تا دشمن نا امید و منزوی  شود.


وی ادامه داد: ملت ایران در بهترین حالت خود بعد از انقلاب اسلامی قرار دارد  طبق فرمایش مقام معظم رهبری ما الان در قله هستیم .

 


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید