۰۸ / آبان / ۱۴۰۵ - 30 October 2026
۲۲:۵۰
کد خبر : 9683733
۱۵:۴۷

۱۴۰۴/۰۲/۰۹

برگزاری مراسم روز دختر در شهرستان فنوج/ دختران جامعه با ااگو گیری از حضرت معصومه دختر انقلابی و اسلامی جامعه باشند

برگزاری مراسم روز دختر در شهرستان فنوج/ دختران جامعه با ااگو گیری از حضرت معصومه دختر انقلابی و اسلامی جامعه باشند
مراسم گرامیداشت روز دختر در دبیرستان پروین اعتصامی شهرستان فنوج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار بسیج از فنوج، به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س)و دهه کرامت، مراسم گرامیداشت روز دختر با حضور فرماندار، شورای اداری، مدیران ادارات، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج فنوج، فرهنگیان و دانش آموزان در دبیرستان دخترانه پروین اعتصامی شهرستان فنوج برگزار شد.

در این مراسم دانش آموزان با خواندن سرود و سرودن اشعار و دکلمه روز دختر را گرامی داشتند.

 

حجت الاسلام عبدالواحد سپاهی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج فنوج ضمن گرامیداشت دهه کرامت و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه بیان داشت:  تکریم کنید کسانی که دختر دارند و با عزت و احترام برخورد کنید که خدای متعال همه دختران ما را میراث‌دار بانوی عفت و حجاب و کرامت حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت معصومه(س) قرار دهد.

 

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ادامه افزود : حضرت فاطمه معصومه(س) صاحب مقام و شکوه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیهاست امروز به الگوی تعالی دختران به شدت احتیاج داریم چون فرهنگ انقلابی کشور به شدت مورد تهاجم دشمنان است.

وی بیان کرد: دهه کرامت بهترین فرصت برای تبیین مفاهیم بلند دینی، گسترش محبت اهل بیت(ع) و احیای سنت‌های دینی در جامعه اسلامی است و همه باید تلاش کنیم تا از برکات این ایام بهره‌مند شویم و فرهنگ بندگی، عبودیت و کرامت انسانی را در جامعه ترویج دهیم.

 

حجت الاسلام سپاهی در پایان بیان کرد: دختران جامعه برای زندگی آینده و جایگاه رفیع خود بکوشند و با بهره‌گیری از زندگانی آن حضرت دختر انقلابی و اسلامی جامعه باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید