۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
23:58
کد خبر : 9683972
۱۱:۴۱

۱۴۰۴/۰۲/۱۰

مدیرکل امور شهری استانداری اردبیل: مشکل واگذاری قدرت به شوراها در کشور همچنان باقی است

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل گفت: مشکل توزیع قدرت و واگذاری اختیارات پیش‌بینی شده در قانون اساسی به شوراهای اسلامی شهر و روستا همچنان به قوت خود باقی است.

مدیرکل امور شهری استانداری اردبیل: مشکل واگذاری قدرت به شوراها در کشور همچنان باقی است

به گزارش بسیج ، احمد کنعان‌ پور روز سه‌شنبه در مراسم گرامیداشت روز شورا و تجلیل از اعضای شورای اسلامی شهرهای شهرستان خلخال اظهار کرد: از بدو تشکیل شوراها تاکنون به علت عملکرد سلیقه‌ای دولت‌ها، مشکل توزیع قدرت در بین شوراها و واگذاری وظایف و اختیارات پیش‌بینی شده در قانون اساسی به پارلمان‌های محلی موجب شده تا شوراها آنچنان که باید در خصوص خدمت به جامعه مردم نتوانند به درستی و مناسب عمل کنند.

وی گفت: علت برخی از اعمال محدودیت‌ها برای وظایف شوراها از سوی مسئولان برای سهولت کار خود و دور ماندن از خواسته و مطالبات مردمی است.

کنعان پور اضافه کرد: پس از تشکیل شوراها در کشور و در طول گذر زمان باید اختیارات جدیدی به مجموعه اختیارات شورا اضافه می‌شد که محدود کردن توزیع قدرت در بین این نهاد مردمی و پارلمان محلی مانع از ایفای نقش‌های جدید از سوی شوراهای اسلامی شهر و روستا شد.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل با اشاره به وجود برخی حاشیه‌ها برای اعضای شوراهای اسلامی در برخی از شهرها افزود: خوشبختانه شهر خلخال از حواشی شوراهای اسلامی شهر و روستا به دور مانده است.

وی تلاش برای کسب آرا از مردم برای انتخاب در جمع اعضای شورای اسلامی شهر و روستا ، قرار گرفتن در مقابل انواع مطالبات مردمی و داشتن توانایی لازم برای پاسخگویی به این مطالبات در چارچوب قانون را از علل مهم در ایجاد حاشیه برای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان اردبیل نام برد.

کنعان پور گفت: آگاهی کافی اعضای شورا از وظایف و اختیارات قانونی ، وجود اتفاق نظر، همکاری و انسجام بین شهردار و اعضای شورای شهر و حرکت شورا در چهارچوب قوانین منجر به توسعه شهر و تحقق خواسته مردم و جامعه خواهد شد.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل همچنین با اشاره به سرعت بسیار بالای توسعه کشورها افزود: اگر خواهان توسعه همانند توسعه سایر کشورها هستیم شوراهای اسلامی شهر و روستای ما نیز باید از توان کافی برای انجام وظایف خود برخوردار باشند.

کنعان پور با اشاره به وجود مشکل اعتباری در بیشتر شهرهای استان اردبیل تصریح کرد: شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر با استفاده از فرصت نامگذاری سال سرمایه‌گذاری برای تولید و با استفاده از ظرفیت و توان مالی بخش خصوصی زمینه را برای ایجاد درآمد پایدار و توسعه پایدار شهری فراهم کنند.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس و هدایایی از اعضای شورای اسلامی شهرهای خلخال، کلور، هشتجین و اعضای شورای اسلامی شهرستان تجلیل شد.

دولت نیازمند مدیران جهادی است

بر اساس این گزارش ، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل در مراسم معارفه شهردار جدید خلخال نیز گفت: دولت وفاق ملی برای دستیابی به اهداف توسعه در این استان نیازمند مدیران جهادی با توانایی دستیابی به فناوری و علم روز است.

وی افزود: با گذشت بیش از ۱۲۰ سال از تاسیس ساختار اداری در شهر خلخال همچنان این شهر از شاخص‌های توسعه کشور و استان اردبیل فاصله زیادی دارد

کنعان پور با اشاره به غنای فرهنگی، علمی و سابقه تاریخی راه‌اندازی تشکیلات اداری در شهر خلخال از دوران مشروطیت گفت: تاسیس نخستین مدرسه استان اردبیل و دومین مدرسه استان آذربایجان شرقی در ۱۲۰ سال پیش در خلخال حکایت از جایگاه ویژه علمی و فرهنگی این شهرستان دارد.

وی اظهار داشت: با وجود غنای تاریخی و فرهنگی خلخال ، این شهر از آهنگ توسعه کشور و استان به دور مانده و برای جبران این وضعیت ، خلخال نیازمند توجه مرکز استان از لحاظ تخصیص اعتبارات ویژه و همچنین تلاش جهادی شهردار جدید و اعضای شورای اسلامی این شهر است.

کنعان پور با اشاره به وجود ظرفیت‌های بی‌نظیر خدادادی برای توسعه گردشگری و توسعه اقتصادی شهر خلخال تصریح کرد: برای دستیابی به اهداف توسعه گردشگری خلخال باید به ایجاد و یا تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز گردشگری اعم از اقامتگاه‌های رسمی ، امکانات رفاهی و تفریحی، روان سازی ترافیک مرکز شهر، زیباسازی ورودی‌های شهر توجه به راه‌های ارتباطی منتهی به شهر و ایجاد فضای سبز مناسب و به موضوع بسیار مهم افزایش زمان ماندگاری گردشگر در این شهر توجه شود.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل همچنین از تخصیص ۸۳ میلیارد ریال از محل اعتبارات اداره کل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل جهت کمک به شهرداری خلخال در سال گذشته خبر داد و افزود: تلاش خواهد شد تا کمک‌های اعتباری به شهرداری خلخال در سال جاری افزایش یابد.

سرپرست فرمانداری خلخال نیز در این مراسم با تقدیر از توجه مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اردبیل در تخصیص ۵۰ درصد از اعتبارات تخصیص یافته به شهرداری‌های استان به شهرداری خلخال گفت: استفاده از تجربیات موفق شهرداران گذشته باید در دستور کار شهردار جدید قرار بگیرد.

حسین وطن دوست با اعلام آمادگی جهت همکاری برای توسعه و عمران شهر خلخال اظهار داشت: انتظار از شهردار جدید تکمیل پروژه‌های پیشران شهر خلخال از جمله تکمیل کمربندی گونی، تکمیل پل اللرباغی و مسیر دسترسی به این پل تعریض پل ۲۲ بهمن ، آسفالت حداقل ۲۵ هزار متر مربع از معابر شهر خلخال و تلاش برای حل مشکل ترافیک در مرکز شهر در ۶ ماه نخست سال جاری است.

سرپرست فرمانداری خلخال سرانه ۳/۲ متر مربعی فضای سبز خلخال را در مقابل سرانه فضای سبز ۱۵ متری تهران را با وجود ظرفیت‌های خدادادی بسیار در این شهر ضعیف دانست و خواستار توجه جدی شهردار جدید به این امر مهم شد.

در این مراسم با تقدیر از تلاش ودود محمدی ، محمد کاظمی به عنوان شهردار جدید این شهر به پیشنهاد شورای اسلامی و با صدور حکمی از سوی استاندار اردبیل معرفی و منصوب شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید