۱۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 01 May 2025
20:46
کد خبر : 9684188
۲۳:۵۸

۱۴۰۴/۰۲/۱۰

تفاهم‌نامه توسعه فضاهای آموزشی شهرک یاسر امیدیه امضا شد

تفاهم‌نامه‌ای با هدف ارتقای فضای آموزشی شهرک یاسر شهرستان امیدیه با همکاری بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر(عج) و اداره کل نوسازی مدارس خوزستان به امضا رسید.


به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان؛ محمد سعیدی‌پور، مدیرکل نوسازی مدارس استان خوزستان در این خصوص اظهار داشت: این تفاهم‌نامه با همکاری بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر(عج) و با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال منعقد شده است.

 

وی افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، عملیات بهسازی خیابان‌ها و معابر، احداث فضای سبز و ساخت یک باب مدرسه ۹ کلاسه در شهرک یاسر در دستور کار قرار گرفته است.

 

مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان خاطرنشان کرد: اعتبار این پروژه از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران و اجرای آن برعهده بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان می باشد.

 

سعیدی‌پور ادامه داد: با اجرای این پروژه‌ها، فضای آموزشی استاندارد و امکانات بهتری برای دانش‌آموزان این منطقه فراهم می‌شود که در ارتقای کیفیت آموزش و ایجاد محیطی مناسب برای تحصیل مؤثر خواهد بود.

 

وی در پایان ضمن تقدیر از همکاری بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر(عج) به ویژه سرهنگ سید اسلام موسوی، ابراز امیدواری کرد این قبیل اقدامات در راستای تحقق عدالت آموزشی و توسعه متوازن فضاهای آموزشی استان تداوم یابد.

 

 

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید