۱۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 05 May 2025
01:11
کد خبر : 9685218
۱۳:۴۷

۱۴۰۴/۰۲/۱۴
با حضور مسوولان و اهالی شهر آوج؛

یادواره شهدای گمنام شهر آوج برگزار شد

به همت حوزه بسیج شهدای آوج با حضور اقشار مختلف مردم و مسوولان و به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام این دیار، یادواره شهدای شهر آوج برگزار شد.

 

قزوین_ به گزارش این برنامه به همت حوزه بسیج شهدای آوج با حضور اقشار مختلف مردم و مسوولان، به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام این دیار در سالروز تدفین شهدای گمنام در تاریخ یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در مسجد علی ابن ابیطالب(ع) شهر آوج با سخنرانی سردار حمید اباذری، فرمانده سابق دانشگاه امام حسین(ع) سپاه پاسداران برگزار شد. 

یادواره شهدای گمنام شهر آوج برگزار شد

سردار اباذری به بیان خاطرات و ارزش‌های والای شهدا و مسائل روز کشور و گروه های مقاومت و خباثت های همیشگی استکبار جهانی آمریکا و اسرائیل پرداخته و عنوان کرد: هیئت مذاکرات باید اولویت خود را عزت و سربلندی اسلام، کشور، مردم و رهبری قرار دهند. 

یادواره شهدای گمنام شهر آوج برگزار شد

فرمانده سابق دانشگاه امام حسین(ع) گفت: یادواره‌های شهدا نه‌ تنها گرامیداشت خاطره شهیدان راه خدا می‌باشد، بلکه فرصتی برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در بین نسل‌های مختلف جامعه می‌شود.

انتهای پیام/۱۰۰۸

هادی انصاری
خبرنگار: هادی انصاری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید