۱۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 05 May 2025
18:24
کد خبر : 9685415
۱۰:۰۸

۱۴۰۴/۰۲/۱۵
مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در گفتگو با بسیج مطرح کرد:

تمرکز بسیج سازندگی بر تقویت معیشت روستایی

سرهنگ ملایی گفت: با هدف تقویت تولید در مناطق محروم، طرح پرورش مرغ بومی و تخم‌گذار با نژاد توسکار از سال گذشته در چهار روستا برای ۸۰ خانواده آغاز شده و در دهه فجر نیز این طرح برای ۱۵۰ خانواده دیگر در شمال استان ادامه یافته است.

سرهنگ پاسدار غلامرضا ملایی، مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان، ضمن گرامیداشت هفته بسیج سازندگی گفت: شعار امسال هفته بسیج سازندگی، «با مردم، برای سازندگی» انتخاب شده است که در این هفته رزمایش ملی جهادگران فاطمی، پویش جمعه تا جمعه، همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی و افتتاح پروژه‌های مسکن، راه و آب روستایی نیز از دیگر برنامه‌ها هستند که با محوریت خدمت‌رسانی مردمی و جهادی اجرا می‌شود.

وی افزود: بسیج سازندگی به یکی از مجموعه‌های اثرگذار در نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است که این مجموعه در عرصه‌های اقتصاد مقاومتی، محرومیت‌زدایی، خدمت‌رسانی و حرکت‌های جهادی فعالیت می‌کند و تاکنون منشأ برکات زیادی بوده است. 

سرهنگ ملایی با اشاره به این مطلب که بسیج سازندگی در محور اقتصاد مقاومتی، وام‌های تبصره ۱۵، ۱۶ و ۱۸ را به‌‌مثابه محوری برای کمک به دولت در دست داشته تا به افزایش اشتغال در کشور منجر شود بر اهمیت اقتصاد مقاومتی به‌عنوان اولویت اصلی برنامه‌های این سازمان تاکید کرد.

مدیرسازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان، اظهار کرد: سازمان بسیج سازندگی استان در سال ۱۴۰۳ موفق به دریافت ۳۴۴ میلیارد تومان سهمیه تسهیلات اقتصاد مقاومتی شد که تاکنون ۱۷۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آن جذب شده است.

وی با اشاره به برخی مسائل و مشکلات بانکی برای جذب تسهیلات مذکور، ادامه داد: با پیگیری‌ صورت‌گرفته از طریق کارگروه‌های مرتبط، امیدواریم روند جذب تسهیلات مانند سال گذشته بهبود یابد.

این مسئول با اشاره به برخی پروژه‌های اقتصادی در حال اجرا، گفت: طرح پرورش مرغ بومی و تخم‌گذار در برخی از روستاهای استان با هزینه حدود سه میلیارد تومان اجرا شده و درآمدی بین سه تا پنج میلیون تومان برای هر خانواده ایجاد کرده است.

مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان از موفقیت اجرای طرح‌هایی همچون گلخانه‌های خانگی و پرورش بلدرچین در مناطق روستایی استان خبر داد و افزود: تقویت فرهنگ تولید بومی از اولویت‌های اصلی این سازمان است.

وی با اشاره به برنامه‌های حمایت از قطب‌های تولیدی در هر شهرستان، خاطرنشان کرد: تولید و فرآوری انبه در نیکشهر و قصرقند، خرما در سراوان و سوران و خامه دودی در شمال استان از جمله طرح‌های موفقی بوده که حتی برخی از آنها برای ۳۰۰ نفر هم اشتغال ایجاد کرده است.

سرهنگ ملایی از راه‌اندازی ۹۵ صندوق قرض‌الحسنه مردمی‌یار در استان در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: منطقه «پس‌کوه» سوران یکی از نمونه‌های موفق این طرح است که با عضویت ۴۰۰ نفر تاکنون به ۲۰۰ نفر تسهیلاتی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید