۱۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 05 May 2025
23:19
کد خبر : 9685473
۱۳:۴۶

۱۴۰۴/۰۲/۱۵

نظارت بر مراحل پخت غذا در آشپزخانه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

معاون دانشجوئی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  گفت: نظارت توسط کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی صورت می پذیرد اما با پیشنهاد معاونت‌محترم دادستان در حقوق عامه  حضور دائمی این عزیزان را پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان- محمدهادی عباسی معاون دانشجوئی و امور فرهنگی دانشگاه  در جلسه با نمایندگان دانشجویان گفت:
علاوه بر حضور مستمر کارشناسان تغذیه و بهداشتی در آشپزخانه و سلف سرویس، در حال حاضر 3 دانشجو به نمایندگی از دانشجویان، بر مراحل مختلف فعالیت آشپزخانه نظارت دارند که این تعداد را با نظر شورای صنفی دانشجویان به 6 نفر افزایش میدهیم.

وی تصریح کرد:  ترجیح می دهیم این دانشجویان از رشته های تغذیه و بهداشت محیط باشند.

وی بیان کرد:  در حال حاضر نظارت توسط کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی صورت می پذیرد اما با پیشنهاد معاونت‌محترم دادستان در حقوق عامه  حضور دائمی این عزیزان را پیگیری خواهیم کرد

وی  در خصوص توزیع برخی مواد غذایی  بی کیفیت  با تاکید بر اینکه پیمانکار اجازه توزیع ماده غذایی تاریخ گذشته را ندارد بیان کرد: عرض می کنم که  در صورتیکه ماده غذایی تاریخ منقضی از تمام فیلترهای بازدیدی عبور کرد و توزیع شد با شرکت پیمانکار برخورد خواهد شد. 

وی ادامه داد:  همه ما تمام تلاش خود را علیرغم چالش ها و کمبودها به کار بسته ایم  و در خصوص این اتفاق با تمام دانشجویان دچار بیماری همدردی می نمایم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید