۱۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 07 May 2025
00:12
کد خبر : 9685662
۰۹:۲۲

۱۴۰۴/۰۲/۱۶
در دیدار هیئت رییسه سپاه رودشت با مدیر آموزش و پروش این شهرستان تاکید شد:

انسان سازی، تربیت و آموزش از رسالت‌های معلمان است

سرهنگ شعبانی نیا فرمانده، و حجت الاسلام سید علی انصاری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه مرودشت با حضور در اداره آموزش و پرورش شهرستان مرودشت فرا رسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم را به عموم فرهنگیان تبریک گفتند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، سرهنگ شعبانی نیا فرمانده، و حجت الاسلام سید علی انصاری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه مرودشت با حضور در اداره آموزش و پرورش شهرستان مرودشت فرا رسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم را به عموم فرهنگیان تبریک گفتند.

سرهنگ شعبانی نیا فرمانده سپاه مرودشت در این دیدار، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه آیت الله مطهری و تبریک روز معلم اظهار داشت: آموزش و پرورش به عنوان یک دستگاه مهم و فرهنگ ساز، مسئولیت سنگینی دارد و امیدواریم در مسیر تعالی کشور عزیزمان و تربیت نسل تراز انقلاب اسلامی ایران، معلمین، موفق باشد.

وی با بیان اینکه نامگذاری روز شهادت معلم شهید آیت الله مطهری به عنوان روز معلم مسئولیت همه فرهنگیان را سنگین تر میکند، ابراز امیدواری کرد: خداوند توفیق دهد بتوان با گام برداشتن در راستای اندیشه‌های شهید مطهری شاهد پروش نسلی تراز برای جمهوری اسلامی باشیم .

شعبانی گفت: نباید آموزش را بر پرورش مقدم دانست؛ بلکه آموزش و پرورش در کنار هم معنی می‌یابد و باید همه فعالیت های در راستای تربیت چند بعدی باشد.

وی با قدردانی از فعالیت های بسیج فرهنگیان و دانش آموزی گفت: برنامه های تربیتی متعددی در آموزش و پرورش شهرستان در حال انجام است که باید در زمینه کیفی سازی این برنامه ها اقدام لازم را انجام داد.

حجت الاسلام سید علی انصاری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه مرودشت در ادامه این دیدار با اشاره به جایگاه رفیع معلمان در اسلام، این مسئولیت را هم‌رده با رسالت انبیای الهی دانست.

وی با بیان اینکه معلمی نقشی بی‌بدیل در تربیت نسل‌های آینده دارد، اظهار داشت: معلم، هم نزد پروردگار متعال و هم در جامعه از منزلتی والا برخوردار است، چراکه آینده‌سازان این سرزمین را پرورش می‌دهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه مرودشت تصریح کرد: در نگاه روایی دیگری پیامبر(ص) فرمودند «من معلم برانگیخته شدم» این نشاندهنده فضیلت و جایگاه والای معلم است.

حجت الاسلام انصاری گفت: انسان سازی، تربیت و آموزش از رسالت‌های معلمان است وامروز آموزش و پرورش در تربیت جامعه نقش حیاتی دارد؛ چراکه زیربنای فرهنگی جامعه بر عهده این نهاد و حوزه‌های علمیه قرار داردو هرچقدر دو بال آموزش و پرورش پیشرفت کند جامعه متعالی می‌شود.بنابراین نگاه به آموزش و پرورش باید کاملا علمی و تخصصی باشد چراکه آینده کشور و آینده نظام هستی بر عهده نهاد اموزش و پرورش است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید