۱۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 06 May 2025
20:29
کد خبر : 9685756
۱۳:۵۹

۱۴۰۴/۰۲/۱۶

دیدار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیب و سوران با رئیس و کارکنان آموزش و پرورش سیب و سوران

بمناسبت هفته معلم فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیب و سوران با رئیس و کارکنان آموزش و پرورش سیب و سوران دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سیب و سوران، سرهنگ پاسدار غلامعلی سهرابی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیب و سوران بیان کرد: شهید آیت‌الله مطهری به معنای واقعی کلمه یک معلّم بود. همه‌ی آن خصوصیّاتی که ما در معلّمین مدارسمان یا مدرّسین دانشگاه‌هایمان انتظار داریم، در این مرد وجود داشت؛ علم داشت، تعهّد داشت، دقّت داشت، پیگیری داشت.

وی تصریح کرد: شهید مطهری نظم و انضباط در کار داشت؛ خیلی خصوصیّات مثبت در این مرد بزرگ وجود داشت.


سهرابی افزود: به گمان من اوّلین مطلبی که در باب معلّم باید بنده امروز عرض بکنم، سپاس از جامعه‌ی معلّمان است؛ این سربازان گمنام نظام اسلامی و اسلام و مسلمین که در اطراف کشور، در دورترین نقاط کشور، بی‌سروصدا مشغول کارند، مشغول مجاهدتند و با سختی‌ها، با مشکلات فراوان، دارند کار می کنند. در واقع، فرزندان ملّت را این جامعه‌ی معلّمین دارند تربیت میکنند و آنها را برای آینده‌ی روشنی آماده میکنند.


رئیس آموزش و پرورش شهرستان سیب و سوران با اشاره به اهمیت هفته معلم، این مناسبت را فرصتی برای قدردانی از مقام والای معلم دانست و افزود: «معلمان با دلسوزی و تعهد، نسل آینده‌ساز کشور را تربیت می‌کنند و نقش آن‌ها در شکل‌گیری شخصیت علمی، اخلاقی و دینی دانش‌آموزان بی‌بدیل است.»

رئیس آموزش و پرورش همچنین از همکاری‌های مؤثر سپاه و نیروی انتظامی در زمینه‌های فرهنگی، تربیتی و پرورشی تشکر کرد و بیان داشت: «هم‌افزایی این نهادها با آموزش و پرورش، بستر مناسبی برای نهادینه‌سازی ارزش‌های اسلامی و انقلابی در بین نسل جوان فراهم می‌کند.»

وی در پایان سخنان خود با آرزوی توفیق روزافزون برای پاسداران امنیت کشور، بر استمرار تعامل و همکاری بین دستگاه‌ها برای تحقق اهداف تربیتی، علمی و فرهنگی تأکید کرد و از فرماندهان سپاه و انتظامی برای حمایت از معلمان و نظام تعلیم و تربیت کشور قدردانی کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید