به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، علی سهرابی بیدار در مراسم بزرگداشت روز صنعت برق و هفته کار و کارگر اظهار کرد: روز صنعت برق و هفته کار و کارگر فرصت مغتنمی است که قدردان زحمات کسانی باشیم که در تحقق ماموریت «توزیع برق پایدار و مطمئن» نقش آفرینی کردهاند، بازنشستگان که بنیانهای این صنعت را استوار کردند و سیمبانانی که قهرمانان گمنام صنعت برق هستند.
وی با اشاره به اهمیت ایمنی برای سیمبانان و همکاران افزود: سیمبانان، به عنوان نماد جهانی تلاش برای کاهش خطرات و حفظ جان انسانها در مواجهه با چالشهای این صنعت، الهامبخش ما در ارتقای استانداردهای ایمنی در تمامی فرآیندها هستند و ما متعهدیم این مسیر را با قدرت ادامه دهیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: در سالهای اخیر، با اجرای طرحهای آموزشی، نوسازی تجهیزات حفاظتی و نظارت مستمر، گامهای بلندی در راستای کاهش حوادث شغلی و افزایش ایمنی برداشتهایم که آموزشهای دورهای همکاران و فرهنگسازی برای مشترکین، بخشی از این تلاشها بوده است.
وی ادامه داد: ما نباید فراموش کنیم که موفقیتهای این شرکت یادگار زحمات پیشکسوتان و بازنشستگانی است که به عنوان معماران صنعت برق نقش مهمی در آن دارند.
سهرابیبیدار با بیان اینکه شما پیشکسوتان در روزهای سخت، مدیریت تامین برق را با از خودگذشتگی خود رقم زدید، ابراز کرد: امروز هر روشنایی در این استان، بخشی از میراث جاودانه شما است و ما وامدار دانشی هستیم که همچنان با سخاوت در اختیار ما قرار میدهید.
وی با اشاره به پروژههای انجام شده در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد: در سال گذشته موفق شدیم ۷۶۷ پروژه با مبلغ ۱۰ هزار و ۱۶۹ میلیارد و ۷۵۳ میلیون ریال در استان همدان عملیاتی و اجرایی کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان بیان کرد: این پروژهها در شاخصهای توسعه و اصلاح بهینه شبکه، هوشمندسازی و نصب کلیدهای هوشمند، توسعه و اصلاح روشنایی معابر(تبدیل چراغ های گازی به LED)، توسعه و اصلاح پستهای تغذیه کننده و برقرسانی به پروژهها و غیره بوده است.
وی خاطرنشان کرد: اساس حرکت ما در سالهای گذشته بر چهار محور هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان، ارتقای بهرهوری و مشتریمداری بوده است که نه تنها کیفیت خدمات را بهبود بخشید بلکه جایگاه ما را در راستای ارتقاء رضایت مشتریان تقویت کرده است.
سهرابیبیدار با بیان اینکه در سال گذشته موفق شدیم مرکز مها را افتتاح کنیم، گفت: در این مرکز امکان پایش و مدیریت ۲۴ ساعته و لحظهای لوازم اندازهگیری هوشمند میسر شد تا همواره برقی مطمئن و پایدار را در اختیار مشتریان قرار دهیم.
وی با اشاره به رونمایی از طرح «ارتباط دوسویه با مشتریان» به عنوان یک طرح نوین در سال جاری بیان کرد: امسال با حفظ چهار محور پیشین و با تکیه بر تجربههای گذشته، تقویت ارتباط دوسویه با مشترکین را به عنوان کار شاخص و اولویت ویژهای از محور مشتریمداری انتخاب کردهایم و معتقدیم این تعامل، تنها راه شناخت دقیق نیازها و تبدیل چالشها به فرصتهای طلایی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: در همین راستا، امروز علاوه بر رونمایی از کتابهای تألیفی این شرکت، از طرح نوینی رونمایی خواهیم کرد که هدف آن تبدیل تمامی درگاههای ارتباطی به سامانهای هوشمند، پاسخگو و قابل پیگیری است.
وی ادامه داد: پیشتر نیز با راهاندازی سامانه ۱۲۱، اپلیکیشن «برق من»، ربات بله، کد دستورussd و غیره گامهای خوبی را برداشتهایم؛ اما این طرح جدید، با یکپارچهسازی خدمات و استفاده از فناوریهای نوین، تجربه مشتریان را متحول خواهد ساخت.
سهرابی بیدار اظهار کرد: در دورنمای این سیستم، مشترکین میتوانند درخواستهای خود را به صورت آنی ثبت کنند، مراحل پردازش را به صورت زنده رصد کرده و حتی پیشنهادات خود را برای بهبود خدمات به اشتراک بگذارند.
وی با بیان اینکه این هوشمندسازی، علاوه بر شفافیت و سرعت، امکان تحلیل دادههای مشتریان را فراهم میآورد تا خدمات خود را هر روز دقیقتر و سریعتر ارائه دهیم، گفت: امیدواریم با همت والای شما راههای ترسیم شده توسعه و پیشرفت را با سرعت بیشتری طی کنیم.
*برق، اصلیترین زیرساخت توسعه اقتصادی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان نیز در ادامه با بیان اینکه صنعت برق به عنوان ستون فقرات توسعه پایدار تلقی میشود، اظهار کرد: برق یکی از اصلیترین زیرساختهای توسعه اقتصادی است.
سیدمجتبی حسینی با بیان اینکه امروز صنعت برق کشور، در آستانه تحولات بنیادین و بزرگی است، گفت: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، ارتقای بهره وری شبکه، هوشمندسازی توزیع، حرکت به سمت کربنِ کمتر و مواردی دیگر از جمله اهدافی است که نه تنها برای کشور ما بلکه برای همه مردم دنیا مورد توجه است.
وی گفت: امروز به همت همه مهندسین و متخصصین در صنعت برق، شاهد هستیم که مسیر توسعه کشور و به تبع آن استان با روشن نگه داشتن چراغ منازل، بیمارستانها، مدارس و کارخانهها توانسته محقق شود و با پایداری برق انتظار داریم بیش از پیش در مسیر رشد و تعالی قرار گیریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان ابراز کرد: برق به عنوان یک زیرساخت اصلی توسعه کشور باید مورد توجه قرار گیرد، امنیت پایدار، پایداری شبکه و از همه مهمتر توسعه مناسب و متناسب این حوزه باید مورد توجه ما قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در کشورهای اروپایی و در ژاپن، به طور مشخص ما در ۲۰ سال گذشته شاهد کاهش مصرف انرژی بودهایم اما در کشور، سالانه شاهد افزایش مصرف انرژی برق هستیم.
حسینی عنوان کرد: هر تعدادی که ما نیروگاه داشته باشیم و شبکه را توسعه دهیم باز محدودیتها و ناترازیهایی را شاهد خواهیم بود، بنابراین مهمتر از ایجاد زیرساختهای جدید، افزایش بهرهوری در حوزه برق است.
وی با بیان اینکه با اطلاعرسانی درست و فرهنگسازی مناسب و توزیع عادلانه انرژی میتوانیم دغدغههای مردم را در مدیریت بار انرژی کاهش دهیم، گفت: در بخش تولید نیز باید در سال جاری که مزین به شعار «سرمایهگذاری برای تولید» است، بتوانیم تولید را با کمترین نگرانی حادث کنیم و با همراهی مردم بیشترین اطمینان خاطر را در این بخش داشته باشیم.
در ادامه مراسم نیز امیرحسین لطفی مدیر دفتر ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان به ارائه گزارش عملکرد این دفتر پرداخت و در پایان از زحمات کارگران، سیمبانان و پیشکسوتان شرکت توزیع نیروی برق استان تجلیل شد.
انتهای پیام/