به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، معصومه باقری در اولین جلسه مشورتی بانوان خبرنگار که در سالن جلسات شهدای استانداری همدان برگزار شد، با اشار به ۶ سیاست و محور اصلی در حوزه بانوان اظهار کرد: در راستای تقویت عدالت و ایجاد فرصتهای برابر برای اقشار زنان در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی و ... با توجه به سیاستهای استانی و تاکیدات استاندار سفرهای استانی برنامهریزی و مصوب شد و تاکنون امور بانوان در سه سفر شهرستانی در معیت استاندار در شهرستانهای اسدآباد، رزن و بهار حضور داشته است.
وی گفت: سیاستهای کلی در شهرستانها در حال برگزاری است و ارتقاء بانوان در مناصب مختلف، شایسته سالاری و... در حال انجام است و در تمام عرصهها در این سفرها از نزدیک با مباحث و چالشهای بانوان آشنا میشویم.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان با اشاره به ضرورت امیدآفرینی در این حوزه و ارتقاء مرکز زنان و خانواده در استانداری، ابراز کرد: تقویت و تحکیم خانواده از جمله این موارد است که در این راستا ستاد جوانی جمعیت و حمایت از خانواده برگزار میشود، بحث جمعیت اگر سازمانهای مردم نهاد ورود کنند میتوانیم این بحران را کنترل کنیم.
وی با بیان اینکه محور دیگر سیاست توانمندسازی و افزایش مشارکت اقتصادی و اجتماعی، زنان و دختران است، عنوان کرد: سیاست استاندار، حول محور اقتصادی و سرمایهگذاری است که استان همدان در این زمینه پیشگام و پیگیر بوده است.
باقری با تاکید بر بحث سرمایهگذاری بانوان خاطرنشان کرد: تشکیل ستاد توسعه و پیشرفت بانوان و افزایش سرمایه اجتماعی، هویت دینی و ملی از مهمترین مسائل است.
وی با اشاره به بحث کارآفرین برتر، بانوان دارای فرزندان تحصیل کرده، شاخصها و مشارکت مردم بیان کرد: یکی از شاخههای اصلی را حضور و نشاط بانوان میدانیم؛ بحث تقویت نظام زنان تاکید بر این است که با شایستهسالاری، از بانوان توانمند در تصمیم گیریها استفاده شود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان گفت: توسعه همه جانبه و تحول بانوان برای اولین بار در حال انجام است، بانک اطلاعاتی بانوان به صورت حضوری جمع آوری شده است، بحث تقویت و توسعه سازمانهای مردم نهاد حوزه بانوان استخراج شده است.
وی با بیان اینکه مشارکت مردمی در تمامی موارد میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند، گفت: اکثریت جامعه با مبحث اشتغال و اقتصادی درگیر هستند، بازارچه صنایع دستی را در همدان و شهرستانها در حال پیگیری هستیم و بحث پرداختن به بازار فروش را در سه شهرستان در حال پیگیری هستیم.
باقری با اشاره به اینکه مهارتآموزی، هنر و صنایع دستی و مشاغل خانگی در بحث سفال، قالیبافی و... و اشتغال پایدار مورد توجه قرار گرفته است، افزود: بیمه بانوان باید مورد توجه قرار گیرد؛ ما از مشاغل خانگی با اشتغال پایدار حمایت میکنیم و باید به این سمت برویم و افراد را در قسمت مهارتآموزی توانمند کنیم.
وی با بیان اینکه هر کاری انجام دهیم در کنارش مباحث دانشی باید داشته باشیم، عنوان کرد: ما باید در دستگاه نظارتی کمک کنیم، سامانه سخا را کمیته امداد دارد که نیازمندان را حمایت میکند و در بحث بدسرپرستی بهزیستی باید ورود پیدا کند، کمک کنیم همه نیازمندان شناسایی شوند و بتوانند از بستههای حمایتی استفاده کنند.
مشاور استاندار همدان در امور رسانه نیز اظهار کرد: اگر باور به این داریم که میتوانیم تغییر انجام دهیم، همه یک الگو دارد؛ موفقیت یک صورتبندی مشترک دارد و یک نظم سازمان یافته دارد.
حسن گوهرپور با بیان اینکه پیدا کردن الگوی نظم، بسیار دارای اهمیت است و میتوان شرایط را تغییر داد، افزود: در استان همدان حاکمیت، نظرات نویی ارائه میدهد، ما باید از این فرصت استفاده کنیم تا نظرات محقق شود.
انتهای پیام/