۲۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 11 May 2025
07:57
کد خبر : 9686838
۲۰:۵۲

۱۴۰۴/۰۲/۲۰

دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با خانواده علمدار جبهه فرهنگی و شهید رسانهگیلان؛ شهید سیرت نیا در رشت

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با حضور در منزل شهید اسماعیل سیرت نیا با خانواده شهیدیدار و گفتگو کرد.

دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با خانواده علمدار جبهه فرهنگی گیلان؛ شهید سیرت نیا در رشت

به گزارش خبرگزاری بسیج از گیلان ،سردار غلامرضا سلیمانی عصر امروز به اتفاق هیات همراه در دیدار با خانواده معظم شهدا اسماعیل سیرت نیا،اظهارکرد:رشادت‌های شهدا در دفاع از میهن قدردانی مورد تقدیر است .

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه خون شهیدان حافظ ما و نظام اسلامی است،افزود: خانواده های شهدا سرمایه عظیم در کشور هستند .

به گزارش بسیج شهید مدافع حرم سیداسماعیل سیرت نیا در ۲۳ تیر ماه سال ۱۳۵۷ در رشت متولد شد.

وی از نیروهای سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ و از فعالان فرهنگی رشت به شمار می رفت که در عرصه مقابله با جنگ نرم نیز فعال بود و تلاش های زیادی را برای معرفی فرهنگ ایثار و شهادت به مردم رشت انجام داده بود.

 

این شهید بزرگوار، حین عملیات مستشاری برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) در حومه شهر حلب سوریه به ضرب گلوگه تک تیراندازان تکفیری داعش مجروح و سپس در روز ۱۶ آبان ۱۳۹۴ به شهادت رسید.

 

پیکر پاکش صبح روز دوشنبه ۱۸ آبان در تهران تشییع شده و سپس بعد از اقامه نماز توسط حضرت آیت الله سیدمجتبی رودباری در گلزار شهدای تازه آباد رشت به خاک سپرده شد.

دیدار رئیس سازمان بسیج مستضعفین با خانواده علمدار جبهه فرهنگی گیلان؛ شهید سیرت نیا در رشت

هما اکبری
خبرنگار: هما اکبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید